Морска тренировка за стегнати крака!

1
Добави коментар
TRYWITHINA
TRYWITHINA

Когато имаме желание винаги можем да постигнем добри резултати.

Прекарах няколко дни на морето. Аз съм от хората, които не спят до късно и особено, когато съм на море, обожавам да ставам рано сутрин. Реших да ви споделя моята сутрешна тренировка, от която се чувствах много тонизирана. Наскоро се сдобих с перфектен екип за спорт през лятото. Къси панталонки и стегнат потник. Панталонките са удобни, както за фитнес, така и за йога. Потникът е достатъчно стегнат, за да придържа бюста ви. Можете да ги намерите в магазините на H&M.

Реших да наблегна на упражненията за крака. 

1. С лек джогинг загрях общия тонус на тялото, около 5 минути.

2 Направих загрявка на мускулите и сухожилията със стречинг упражнения.

3. Физическо натоварване- подскоци, клекове и тичане във водата.

Препоръчвам ви да тичате във вода, но преди това загрейте мускулите, за да не страдате от мускулна треска. Влезте във водата до кръста. Изпънете ръцете си и се опитвайте да докосвате дланите си с колена, докато тичате. Правете това упражнение с почивки и редувайте по-бързо и по-бавно тичане. След като приключите потопете ръцете си във водата и ги опънете с дланите към бедрата. С резки движения, близо до бедрата си направете воден масаж срещу целулит, с длани.

4. След това направих лек стречинг за отпускане на мускулатурата.

5. Кардио – тичане по плажа, 5 мин.

Това е! Моята бърза, сутрешна тренировка.

И малък съвет, пийте много вода и правете упражненията много рано, ако е възможно към 7:30ч., в противен случай рискувате на изгорите.

Успех и хубаво лято!