Малките тайни на Михаела Бориславова

1
Добави коментар
TRYWITHINA
TRYWITHINA

Очарователният модел Михаела Бориславова само за няколко години успя да превземе модните подиуми у нас и зад граница. Тя започва да се занимава с мода на 20-годишна възраст, след като агент на Ивет Фешън открива таланта й. Едва няколко седмици след като подписва с агенцията, започват модните й ангажименти. Фотосесии за някои от най-големите списания у нас, последвани и от десетки ангажименти зад граница, сред които Лондон, Милано, Маями и Истанбул.

Малките тайни за красотата на Михаела

Какъв е твоят начин, за да изглеждаш перфектно?

„Перфектно“ е доста абстрактно понятие. За мен перфектно значи да се чувствам добре в кожата си, когато се погледна в огледалото. Може би най-определящо в такъв случай е състоянието на духа, в което се намирам.

Пазиш ли някакви диети и какви?

Не пазя конкретни диети, ежeдневието ми рядко позволява да планирам всяко следващо хранене по схема. Старая се да ям здравословно постоянно.

С какво се храниш?

Периодично спирам да ям месо, поне до момента, в който се чувствам добре без него. През лятото предпочитам фрешове, плодове и зеленчуци, през зимата също се старая да спазвам максимално здравословен режим, изключващ белия хляб и изкуствената захар.

Можеш ли да дадеш пример за твоя перфектен здравословен ден, като начин на хранене.

Както споменах никога не знам кога или какво ще е следващото ми хранене. Сутрин задължително пия кафе, старая се да закусвам плодове, но в малки количества.

Каква козметика използваш, срещу бръчки, целулит, стрии и т.н.? Ако използваш разбира се.

Още не съм мислила за кремове срещу бръчки, а за целулита най – доброто лечение е движението и достатъчния прием на вода.

Най-сигурния начин за да изглеждаш добре е?

Да се чувствам така.

 

Спортуваш ли? Опиши ни на какво наблягаш, някоя твоя хитрина.

Не съм спортна натура, не симпатизирам на определени спортове. Старая се във всеки удобен случай да вървя пеша и винаги щом имам възможност практикувам йога в домашни условия.

Какво би посъветвала жените, които искат да изглеждат като теб?

Да изглеждат като себе си! Не е нужно да подражаваш на някого, за да бъдеш красива, важното е да намериш най-добрите си качества и да не спираш да вярваш в тях.

Благодаря за споделените малки тайни!