Перфектен сватбен подарък за вашите гости

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Бъдете по-оригинални и изберете подарък, с който да впечатлите вашите близки и приятели. Изберете нещо, което наистина да се хареса на всички и да им влезе в употреба.

Големият ден наближава, а вие още не сте решили какво да подарите на вашите гости. Обикновено хората подаряват глинени делвички, гълъбчета или други малки предмети, които хората слагат по секциите си, където да събират прах.

Бъдете по-оригинални и изберете подарък, с който да впечатлите вашите близки и приятели. Изберете нещо, което наистина да се хареса на всички и да им влезе в употреба.

Ето няколко оригинални сватбени подаръка:

Луковица

Ако сватбата ви е края на зимата, подарете на вашите гости луковица, от зюмбюл например. Всички знаем, че сватбите излизат доста скъпо, затова подарете по един подарък на семейство, за да го посадът заедно през пролетта. Така ще сте причина за още един щастлив семеен миг.

Диск с вашата музика

С такъв подарък отново ще спестите малко пари, защото няма да е необходимо да има за всеки гост по един. Изберете поне 16 песни, които да са свързани с вашата връзка – парчето, на което сте се запознали, на което сте се целунали за първи път, песента, на която сте се сгодили, а за финал сложете вашата сватбена песен. Ако можете да вложете малко повече средства, купите специални дискове и на принтер отпечатайте ваша снимка и специално послание.

Сватбено кексче

Този подарък със сигурност няма да събира прах! Всеки обича малките сладки кексчета, а представете си ги украсени според стила и цвета на сватбата ви. Малко сладко Бижу!

Ветрило за дамите и кърпичка за господата

Ако сватбата ви е през лятото, това е идеалният подарък. Дамите ще се разхлаждат с едно красиво ветрило в цвета на сватбата, а мъжете ще бършат потните си чела. Сложете някъде и инициалите си и всичком ще бъде перфектно.

Ваша снимка от сватбеното тържество

Нужно само да говорите предварително с фотографите, които ще ви снимат на сватбата и те ще свършат цялата работа. Гостите ви ще бъдат много изненадани.

В крайна сметка каквото и да решите няма значение. Запомнете че това е вашият ден, на важното е вие да сте щастливи и да си прекарате добре. Желаем ви щастлив и дълъг съвместен живот! Обичайте се…