Мустела / Mustela комплект за новородено

1
Добави коментар
vania.eneva
vania.eneva

Комплект за новородено: Дермопочистващ гел за коса и тяло 750ml + хидратиращ лосион за тяло 300ml + масажно олио-спрей 110ml. С подарък: витаминен защитен крем 50ml и чанта.

Дермопочистващ гел за коса и тяло – идеален за ежедневната хигиена на Вашето бебе още от деня на раждането. Нежно почиства и предпазва деликатната бебешка кожа. Успокоява и хидратира.

Кремообразната пяна с деликатен Mustela аромат създава истинско удоволствие при къпане. Лесен за изплакване, той оставя кожата на Вашето бебе копринено мека. Практичната помпа-дозатор доставя необходимото количество продукт.

Дермопочистващият гел за коса и тяло съдържа 90% съставки с естествен произход. Много нежна формула, без сапун. Не дразни очите.

Хидра Бебе лосион за тяло – формулиран за ежедневна грижа за кожата на бебето още от деня на раждането. Незабавно и дълготрайно хидратира кожата. Оставя я мека и еластична. Леката и немазна текстура бързо се абсорбира от кожата. Съдържа 88% съставки с естествен произход.

Масажно олио – хидратира, омекотява подхранва и успокоява нежната бебешка кожа. С богатата си флуидна текстура, то улеснява масажа на Вашето бебе, обгръщайки го с релаксираща и успокояваща топлина. Перфектно попива в кожата, не оставя мазен филм, не лепне. Съдържа 99% съставки с естествен произход.

ПОДАРЪК:

Витаминен крем – формулиран за употреба още от деня на раждането, този крем успокоява кожата и предпазва от подсичане. Защитава и изолира от възпаление. Съдържа 81% съставки с естествен произход.

Продуктите на Mustela са с хипоалергенни формули с високо ниво на поносимост, тествани под Дерматологичен и Педиатричен контрол за безопасност. 0% парабени, фталати, феноксиетанол.

Предупреждения:

Продуктите от комплекта са предназначени за употреба още от деня на раждането с изключение на преждевременно родени бебета.

Продуктови серии на Mustela

Прочети още