Две кучета от приют са спасени благодарение на снимка, на която се прегръщат

2
Добави коментар
boleyn
boleyn

Невероятната верижна реакция настъпила, когато Angels Among Us Pet Rescue – организация с нестопанска цел – публикувала снимка на две прегръщащи се кучета. Тя използвала социалното интернет пространство, за да спаси двете приятелчета от евтаназия. „Аз съм Кала. Това е Кейра. Толкова сме изплашени тук“, гласяло заглавието на публикацията, пише My Modern Net.

„Хората, работещи в приюта, виждат, че ни е страх, но казват, че краят ни наближава. Нуждаем се от някой, който да ни спаси или ще сме просто следващите.“

Сърцераздирателната снимка, която била публикувана онлайн, се разпространила наистина бързо и демонстрирала невероятната сила на интернет. Само 2 часа и 6 мин. по-късно, животът на кучетата бил спасен. В този кратък период от време се обединила една общност на любителите на животни и им осигурила дом. Дори събрали достатъчно финанси, за да може тази очарователна двойка да получи необходимите ветеринарни грижи.

Въпреки че те все още не са осиновени, Кала и Кейра са спасени и са заедно. Така те доказват нещо наистина простичко – това, че една прегръдка може да е от решаващо значение.