Как го правят звездите: Робин Райт

2
Добави коментар
Interview
Interview

В нашия екип единодушно обявихме Робин Райт за една от най-красивите жени в Холивуд. Известна е като бивша съпруга на Шон Пен и актриса, която всяка година се снима в поне един филм. Носителка е на „Златен глобус“, „Еми“ и още куп други престижни отличия. Но в Меката на киното е популярна и като изключително поддържана дама, която обаче не залита по тежките диети и уморителните тренировки. Тя е от хората, които са на мнение, че всеки поотделно трябва да намери спорта и хранителния режим, които най-добре се вписват в ежедневието му.

Догодина Райт ще навърши 50 години, но често споделя, че именно на прага на тази възраст се чувства в най-голям синхрон с тялото си.

Актрисата е привърженик на т.нар. палео диета. Позволените храни в нея са: диетичните меса, рибата и морските дарове, плодовете и зеленчуците. Забранени са: млечните продукти, зърнените култури, безалкохолните и алкохолните напитки, захарните изделия.

Що се отнася до тренировките, красавицата разкрива, че всеки ден тича по плажа, облечена в сауна костюм за отслабване. Прави още леки упражнения, взаимствани от йогата, малко коремни преси, клякания. „Не съм фен на оформените мускули, а на стегнатата фигура“, казва тя.

И ние напълно се доверяваме на съветите й, имайки предвид, че режисьорите се чудят как да я привлекат за филмите си, а извън снимачната площадка се радва на хармонична връзка с 14 години по-младия си колега Бен Фостър.

Сходни публикации

Коментари