Анджелина и Брад в първия си филм заедно след „Г-н и г-жа Смит“

1
Добави коментар
nelita2
nelita2

Джоли и Пит изглеждат нещастни в брака си, но само на екрана – в „Край морето“, на който актрисата е също режисьор и сценарист. Действието се развива през 70-те години в Европа, а ето го и подгряващият трейлър

Десет години след филма, който ги събра и превърна в една от най-звездните холивудски двойки, Брад Пит и Анджелина Джоли се завръщат заедно на голям екран.

Актрисата е сценарист и режисьор на „Край морето“, чийто снимачен период приключи през пролетта. За нея това е трети опит зад камерата след миналогодишния биографичен епос „Несломен“ и балканската драма „Земя на кръв и мед“.

Виж още: Анджелина Джоли влезе в менопауза на 39

Героите им са американски писател от 70-те години и неговата съпруга Ванеса. Бракът им очевидно е в криза и двамата се нанасят в спокойно и живописно крайбрежно селце във Франция с надежда да спасят връзката си. Първият трейлър разкрива, че отношенията между двамата наистина са обтегнати.

Според анотацията обаче благодарение на обкръжението и спокойната обстановка скоро проблемите от миналото на всеки от тях започват да намират разрешение… Прекарвайки все повече време с новите си познати, сред които омъжената двойка Леа (Мелани Лоран) и Франсоа (Мелвил Попо), местните Мишел (Нилс Ареструп) и Патрис (Ришар Боренже), те все по-ясно осъзнават нерешените си проблеми.

„Край морето“ е издържан в духа на европейското кино и театър от 60-те и 70-те години – и стилово, и като поглед към човешката природа, коментират създателите му. Вече са налице и първите кадри с работни моменти от снимачната площадка.

Освен снимките в Малта, в „Край морето“ има и други европейски следи. Оператор е Кристиан Бергер, номиниран за „Оскар“ с „Бялата лента“ на Михаел Ханеке, а монтажист – Патриша Ромел („Животът на другите“). Филмът се чака по кината у нас през януари.

Брад и Анджелина си партнираха за пръв път в екшъна „Г-н и г-жа Смит“, а скоро след това актьорът заряза съпругата си Дженифър Анистън, за да заживее при Джоли и осиновеното й дете Мадокс. Останалото е история.

Източник: Bulevard.bg