Дейвид Бекъм се подмазва на жена си

19
Добави коментар
bobyd
bobyd

Разбивачът на хиляди женски сърца по света- футболистът Дейвид Бекъм е толкова нетърпелив да се върне към европейския футбол, че е принуден да се подмазва и изнудва съпругата си с всевъзможни средства, тъй като тя пък е очарована от американския си начин на живот и въобще не мисли да се връща в Англия, писа американската преса.

Първата крачка, която Дейвид предприел е да й построи огромна къща, където тя да се изявява като дизайнер, без да й се налага да излиза от вкъщи.

Огромното имение е известно сред феновете им в Англия като „Бекъмгамския палат“. Футболистът имал намерение да направи всичко възможно, за да убеди съпругата си да се върнат в Англия.

В свое интервю за американското издание „Дейли стар“ футболистът обяснил на дълго и широко, „че е бил много честен към нея и й обяснил за амбициите в кариерата си, но Виктория обожавала живота си в Холивуд“.

Бившата Спайска в последно време се превърна в моден дизайнер и все повече името й се свързва с елита на модата в Лос Анджелис.

Засега на Дейвид му остава само да седи и да чака, какво решение ще вземе звездната му съпруга. Многобройните фенове на футболист също таят надежда, че много скоро той ще заиграе отново в Европа.