Челни фенери за глава/челници Led Lenser; Фенер за глава – челник Led Lenser модел H3 със сила на осветяване от 60 лумена

1
Добави коментар
supermall.bg
supermall.bg

Изключително голямата яркост на модерните мощни диоди имаха и някои недостатъци при предните модели, тъй като при четене понякога се появяваше ефект на заслепяване. Във фенера за глава/челник Led Lenser модел H3 е разработен потенциометър (димер) в отделението за батерии, който осигурява оптимално управление на яркостта. Главата се завърта на 90 градуса. Фенерът е подходящ да се ползва както в ежедневието, така и по време на спорт, риболов или къмпинг.

Гаранцията на всички продукти на LED LENSER® е 5 години от датата на покупка. Всеки един фенер LED LENSER® е внимателно проверен и тестван преди да напусне фабриката на производителя. Гаранцията не покрива злоупотреби, неразумно използване, преправяне или опити за самостоятелно отстраняване на дефект или повреда и изключва повреди по канията, аксесоарите, случайни удари, както и износване или надраскване на повърхността. LED LENSER® и Supermall.bg не са отговорни за инцидентни или случайни повреди. Ако забележите някакъв дефект в материала или действието на Вашия фенер, може да върнете закупения продукт на оторизирания вносител в България. След извършване на преглед, може да се ремонтира при възможност или замени Вашият фенер с нов, вместо да се поправя стария. В случай, че старият фенер е спрян от производство, ще се замени със сходен модел или продукт от по-висок клас. Разходите за изпращането на фенера до оторизирания вносител са за сметка на клиента.