Ръчно рисувани гуменки

1
Добави коментар
sdobreff
sdobreff

Харесвате ръчно рисувани гуменки и кецове, но не винаги може да си позволите да си ги купите, а понякога не го правите, защото красивата картинка, която виждате е върху евтини китайски гуменки, които действително не са за предпочитане по ред причини, дори да изключим миризмата, която обикновено се носи от китайските стоки.

За да си направите рисувани гуменки, все пак е нужно да имате поне малко талант или усещането и умението да комбинирате цветове. В проекта, който ви показваме не е използвана сложна картина или техника и въпреки всичко благодарение на добре подбраното цветово съчетание, са се получили пъстри и симпатични ръчно рисувани гуменки.

За направата на ръчно рисувани гуменки ще са ви нужни следните неща:

1. чифт бели гуменки

2. комплект флумастери за рисуване върху текстил

Ами това е. Колкото и невероятно да ви се струва, спокойно може да нарисувате първите си гуменки с флумастри. Става малко по-бавно, но прецизно и няма да ви се разтича цвета. Другото необходимо е повече въображение и все пак малко умение 🙂

Важно е, ако не рисувате върху нови гуменки, а имате някакви, които вече сте носили, първо да ги почистите много хубаво, а още по-добре е да ги изперете в пералнята, ако имате програма за пране на обувки. Но след като ги изрисувате забравете после да ги перете по този начин :D. После само на ръка със прах или сапунче, леко с хладка вода около 30 градуса и това е. 

бихте могли да си направите по този начин и рисувани гуменки на точки, на чертички, на сърчица…всичко, каквото роди въображението ви.

Приятно начинание и най-важното условие е после да ги носите с усмивка.

Източник снимки:

Home