Trend Alert: Елегантен дълъг елек » eMODNO да имам

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Съвсем наскоро ви разказахме за страхотната тенденция, която, както изглежда, се е превърнала в абсолютен фаворит на любимите ни модни икони зад океана – дългото елече като стилна връхна дреха през топлите сезони (виж ТУК). С всеки изминал ден обаче се убеждаваме, че това е един от онези трендове, които се превръщат в бързо разпространяваща се мания, както преди време се случи с пончото! Именно за това днес решихме да споделим с вас нашите шопинг находки, които включват стилната дреха и да ви обсипем с предложения за ново допълнение към гардероба ви, което ще се погрижи да бъдете в крак с модните тенденции!

Предложенията за летен стайлинг на дългото елече не се изчерпват единствено с тези на Гиги Хадид, Кайли и Кендал Дженър, Амал Клуни, Катрин Макфии, Зендая, Виктория Бекъм и още други, които ви показахме преди няколко дни. Актуалното течение е топло приветствано и от любимите ни блогъри, които ни представят какви ли не идеи за стилни тоалети с дълъг елек. Харесва ни особено много в съчетание със скъсен топ и дънки с висока талия, миди пола и риза или мини рокля. Съветваме ви да изберете модел с интересен принт или нестандартен дизайн, за да го превърнете в основен акцент на визията си. Както и сами ще се убедите, дългия елек изглежда най-добре и правилно с високи обувки, защото по този начин фигурата визуално се издължава, карайки ви да изглеждате по-високи!

Днес подбрахме своите най-любими предложения от актуалната тенденция от страхотния онлайн магазин www.newlook.com, който много съобразително представи цяла колекция от дълги елеци, с които да зарадва своите модни почитателки. Побързайте и изберете перфектния модел за вас, който ще ви накара да се отличите сред тълпата от хора!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева