Реналит Екофарм / Renalyt Ecopharm капки за пиене 50ml

1
Добави коментар
vania.eneva
vania.eneva

Реналит Екофарм e съвременен уриколитик, подходящ за профилактика и при лечение на бъбречно-каменна болест (нефролитиаза). Естествен, напълно безвреден за организма продукт, допринасящ за разтваряне на камъните в бъбреците, за  естественото им изхвърляне и за предотвратяване на повторната им поява.

Реналит Екофарм има нов, оригинален механизъм на действие, различен от този на групата препарати, водещи до промяна на ph на урината алкална посока ( алкализиращи препарати).

– При прилагането на Реналит Екофарм се получава водно-разтворим комплекс  между активната съставка и кето-формата на пикочната киселина, от която е изграден бъбречния камък.

– Препаратът понижава и поддържа в ниски граници високото повърхностно напрежение на урината и не позволява утаяването на пикочната киселина като твърди частици. Така се намалява до минимум възможността за рецидиви и възпалителни изменения.

Реналит Екофарм успешно се съчетава с конвенционалните методи на лечение – оперативен и литотрипсия ( преди и след литотрипсия). 

Активни съставки:

Естери на висши мастни ненаситени киселини, сорбитол.

Дозировка:

Възрастни и деца над 14г.: 3 пъти дневно по 1ml (20 капки), разтворени в чаша вода, 1/2 до 1 час преди храна.

Деца от 3 до14г.: 3 пъти дневно по 0.250ml (5 капки), разтворени в чаша вода, 1/2 до 1 час преди храна.

По време на курса на лечение може да се наблюдава потъмняване и/или промяна в цвета на урината. Това е нормална реакция поради разтваряне на бъбречните камъни, под въздействието на Реналит Екофарм и екскрецията им чрез урината.

При мъже необходимият оптимален ефект се постига след период на приложение до 6 месеца. 

При жени необходимият оптимален ефект се постига след период на приложение до 3 месеца. 

 

Прочети още