Професионална борба с вредители от Европест

1
Добави коментар
evropesteood
evropesteood

ПРОФЕСИОНАЛНА И ЕФЕКТИВНА БОРБА С ВРЕДИТЕЛИ

Евро Пест ЕООД предлага съвременни и професионални решения за дезинфекция, дезинсекция и дератизация, унищожаване на насекоми и гризачи като прилага интегрирани методи за контрол на вредителите, с което се стремим да задоволим високите изисквания на нашите клиенти.

Фирмата е регистрирана в МЗ съгласно Наредба №3 от 24 януари 2005 г., а дейността и е под контрола на РЗИ. Член на Българска асоциация на пест контрол операторите /БАПКО/.

За да гарантираме по-високо качеството на нашите услуги, сме сертифицирани в съответствие на международни стандарти ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, BS OHSAS 18001:2007.

Дезинфекция, дезинсекция и дератизация -професионални услуги от Европест

ДЕЗИНФЕКЦИЯ, ОБЕЗЗАРАЗЯВАНЕ И ПРОФИЛАКТИКА

Дезинфекция унищожаване на патогенни микроорганизми /вируси, бактерии, спори, мухъл, плесени/, които попаднали в хранителните продукти или повърхности причиняват заболявания на хората или предизвикват повреда и унищожаване на ценни експонати.

ЕВРО ПЕСТ извършва професионална дезинфекция в 3 главни направления: Дезинфекция в частни домове и офиси, Дезинфекция в производствени предприятия за хранителни продукти, Дезинфекция в музеи, картинни галерии, хранилища на ценни експонати и произведения на изкуството, архиви, трезори, банки и др.

ЕВРО ПЕСТ извършва суха дезинфекция на въздух и повърхности срещу плесени и бактерии чрез фумигатор /димка/. Безвреден за хора и околната среда.

Професионална дезинфекция от Европест

ДЕЗИНСЕКЦИЯ И БОРБА С ВРЕДИТЕЛИ

Дезинсекция е унищожаване на пълзящи и летяши насекоми вредители в индустрията и бита – мухи, хлебарки, мравки, бълхи, дървеници, кърлежи, паяци, молци, оси.

ЕВРО ПЕСТ ЕООД извършва професионално отстраняване на проблемите с пълзящи и летяши насекоми /хлебарки, мравки и др./ в частни домове,производствени предприятия , складове за съхранение и търговия с хранителни продукти, ресторанти и заведения за бързо хранене, детски градини, училища, административни сгради, хотели, здравни заведения, открити терени и тревни площи.

Евро Пест извършва дезинсекция при абонаментен договор или еднократна заявка против хлебарки и всички летящи и пълзящи вредни насекоми.

Професионална дезинсекция от Европест

ДЕРАТИЗАЦИЯ И БОРБА С ГРИЗАЧИ

Дератизация е унищожаване на вредни гризачи – домашни мишки, полски, горски мишки, сив или черен плъх и др.

ЕВРО ПЕСТ извършва професионална дератизация чрез прилагане на висококачествени родентициди, вземане под внимание специфичните особенности на всеки обект, определяне на критични точки за навлизане, мише и плъхо непроницаемост. Извършваме диагностика и мониторинг чрез професионални безотровни лепливи капани. Изграждаме на цялостна бариерна дератизационна защита.

Извършваме дератизация еднократо или по договор с корпоративни клиенти. При сключен договор тунелите се предоставят безплатно за срока на договора.

Професионална дератизация от Европест