Съдрах й задника – Sexnovini.com

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

Аз съм доста спокойно момче но не позволявам жените да ми се качван на главата. На двадесет и седем години красави съм имам стабилна работа в известна столична компания за реклами. Имам една приятелка Лили дето все ме разиграва от близо година ме лъже, че иска да сме заедно но я спирали някакви странни философски разсъждения. Един ден се срещнахме на парти в наш познат. Цяла вечер Лили ми повтаряше Пешко не искам да ме закачаш когато реша тогава ще ти пусна.

В един момент пиенето си влезе в ролята и тя отиде да се опъне в спалнята на нашият познат по предлог, че и е лошо … Аз естествено като джентълмен я последвах и започнах да и целувам очите.
Лили : Не искам да ми помагаш сега ще се оправя … Пиана съм и не ми трябваш ясно ли е ?

Пешо : Млъкни … Сега всичко ще ти мине …

Започнах да и разтривам слепоочията полсе челото а накрая и гърдичките. Пияна беше и не можеше да протестира а само ми говореше :

Лили : И кво мислиш, че ще ме ебеш ли хахаха няма да ти мине номера Пешо .. Няма да ти мине…

Аз обаче и повдигнах блузата, с похватните си и опитни ръце на любовник с дългогодишен опит разкопчах сутиена и и почнах да се галя в страхотните и цици. Зърната и бяха твърди, влажни и доста съблазнителни. Лизах ги и ги смуках поне десетина минути докато тя лежеше неподвижно на спалнята. От време на време се чуваше леко скимтене та дори започна да ме гали по гърба.

Пешо : Харсва ли ти Лиленце, обичаш да ти смучат сочните зърна нали … ?

Лили : Проникни в мене … Вкарай ми го…

Събух си гащите и извадих надървеното и горещо парче, което подадох в тънките и устни. Засмука го, започна да ми прави свирка но посредата я прекъснах.

Пешо : Лили чакай малко … Искам да те прасна в гъза и не приемам откази.

Лили : Как бе ти луд ли си веднъж са ми го вкарвали там и боли адски.

Пешо : Не ме интерсува искам да ти го бутна в гъза.

Не се затрудних много да събуя панталончето и и след това бикините, които бяха напоени с мъзга от превъзбудената Лилина путарана. Разтворих бузите на гъза и видях, че вече бе употебена там. Мене това много много и не ме вълнуваше, доближих кура си до дупчицата и и със силен натиска я прободах.

Лили : Оооох какъв си лош бе. Моля те мило недей в дупето оохх гадно ми е там.

Пешо : Гадно не гадно ще те чукам в гъза не ми се прави от време оно само ме лъжеш е сега ще видиш какво е да те шибат изотзад.

Ръгах, ръгах в пустия и гъз … Беше тесен но на мене ми харесваше как беше стиснала възглавницата и скимтеше като наранено котенце. От време на време ме съветваше с думите по-лекичко го прави, хубаво е ама по-лекичко. Не се вслушах исках да изба тоя кльощав задник яко и този принцип ме водеше. Ебах ебах докато дупаката и се разшири с още десетина сантима. Тогава вече го извадих и се изпразни близо до течащата и шундичка.

Лили : Ооох искам и в путката да ми го вкараш после .. Много си добър така да знаеш.

Двамата се гушнахме в леглото и от пиянският си унес заспахме за няколко часа тъй като предстоеше вагиналният сеанс, който партньорката ми Лили изискваше.