Модерна Дамска Гривна Blue Summer

1
Добави коментар
jana.bojilova.1
jana.bojilova.1

Синьо лято, син талисман…

Поръчай

Модерна Дамска Гривна Blue Summer
лв17.90

Водното конче символизира промяна и личностно израстване. То ни показва, че трябва да живеем за мига, подканя ни да бъдем леки, позитивни, независимо от ситуацията. Символизира още – сила, решителност,…

Водното конче символизира промяна и личностно израстване. То ни показва, че трябва да живеем за мига, подканя ни да бъдем леки, позитивни, независимо от ситуацията. Символизира още – сила, решителност, трансформация, късмет, радост…
Ръчно изработена Модерна Дамска Гривна Blue Summer
от висококачествена черна восъчна корда
и полускъпоценни камъни – амазонит (10мм),
тюркоаз (10мм), аквамарин (10мм),
малахит (10мм), лунен камък (10мм), лазурит (8мм и 10мм);
Регулируем размер, минимална вътрешна обиколка 16см;
Цена – 15,90лв/бр.

Наличност от модела – 1 бр.

Ахат подобрява възприемчивостта и стимулира аналитичния капацитет. Осигурява баланс между физическите, емоционални, интелектуални и духовни състояния. Ахат също спомага за спиране на военни действия и насърчава добрата воля. Той е мощен емоционален лечител. Легенда разказва, че Ахат подобрява паметта и концентрацията, повишава издръжливостта и насърчава честността. Предотвратява безсънието и гарантира приятни сънища. Увеличава смелостта, подобрява възприятията, концентрацията и увеличава аналитичните таланти.
Амазонитът увеличава самоуважението и увереността. Този камък успокоява мозъка и нервната система, помага да филтрирате получената информация и да я комбинирате с интуиция, за да се подобри способността ви да си сътрудничите с други хора. Камъка много помага на хора, които са в сферата на изкуството, повишавайки креативността им и способността да изразяват себе си.

❥ Информацията за предлаганите на сайта www.An-GDesign.com ръчно изработени бижута – гривни, колиета, обици, брошки и други дамски, мъжки и детски аксесоари, както и партньорските предложения, се обновява на всеки час! Въпреки това е възможно посочената наличност да се разминава с реалната, поради интензивността на поръчките, които получаваме!

❥ Снимките, които презентират продуктите на An-G Design и нашите партньори,представят най-точно цветовете им. CES COMMERCE Ltd не носи отговорност за неточното възпроизвеждане на цветовете, дължащо се на индивидуални настройки и технически параметри на компютърните системи, които се използват за достъп до магазина. Допустимо е също разминаване в рамките на 1-2 тона на цвета, дължащо се на различните партиди материали, необходими за изработката на артикулите.