Оригинално колие от тениски?

2
Добави коментар
sdobreff
sdobreff

Оригинално колие от тениски?

В днешния урок ще Ви покажем как може да си направите едно наистина оригинално колие. Тениската е основна дреха в гардероба. Всички се затрупваме с купища дрехи и рядко се захващаме да ги поразчистим илинякои не носим, но не са достатъчно износени и ни е жал да ги изхвърлим. И ето тук е решението. Няма нужда да изхвърляте по-запазените дрехи, а просто ги трансформирайте в нещо друго. „Нещо друго“ в нашия случай е цветна оригинална огърлица. Идеално допълнение към семпъл тоалет за лятото. Доброто новина е, че резултатът наистина е невероятен и ще може да се насладите на Вашите любими дрехи в друга по-различна светлина, почти разпаднати на малки ивици. Резултатът обаче ще Ви накара да се гордеете със свежо оригинално колие сътворено от самите Вас. Опитайте и ще се уверите сами в това, което казваме!

За да осъществите проекта са Ви необходими следните неща:

1. Тениски, разбира се за предпочитане е да са в различни цветове

2. Ножица

3. Чифт накрайници за бижута

4. Верижка

5. Закопчалка

6. 4 бр. халкички

Това са неща, които лесно може да се намерят в магазините с разнообразни материали за изработване на бижута надостъпни цени.

Реализацията на Вашето оригинално колие е много лесна. Единствено трябва да се заредите с достатъчно смелост и да започнете да режете тениските на малки ивици и да ги подреждате една до друга. Когато сте ги подредили в подходящо за Вас цветово съчетание, изравнете краищата с ножица и ги захванете с накрайниците, както е показано на снимките. Поставете по една халкичка на всеки накрайник и захванете с тях верижката в двата края. В свободните краища сложете по още една халкичка и закрепете закопчалката.

И готово! Получавате красиво и свежо оригинално колие с няколко пъстри ленти, широко толкова, колкото Вие го искате.Наистина стои красиво и може да се изработи почти без никакви разходи, а е идеален вариант да добавите едно чаровно докосване към Вашия гардероб!

Източник Оригинално колие:

Home