Омъжи се за мъж, който те докосва

8
Добави коментар
versai
versai

Омъжи се за мъж, който те докосва истински. Омъжи се за мъж, който използва силата си, чувствителността си, мекотата и сексуалността си, за да достигне дълбоко у теб чрез тялото, ума и душата си. Омъжи се за мъж, който те докосва сутрин точно преди тялото ти да се е разбудило и пръстите му са преплетени с твоите през целия ден. Мъж, който целува нежно клепачите ти вечер преди да заспиш, опитвайки се да махне от лицето ти кичурчета от косата ти.

Отпусни се в ръцете на мъж, който знае, че порасналите момчета плачат и треперят в пъти повече и че няма нищо лошо да са уплашени от любов, загуба или самота. Точно уязвимостта му е това, което дълбоко те докосва. Омъжи се за мъж, който не се страхува да те притисне по-близо до себе си, когато бурята се задава и който знае, че докосването му е мощно противодействие на ураганите и черните облаци.

Бъди обожавана от мъж, който се докосва до твоите несъвършенства, който разплита възлите ти, галейки ги, който върви по острите ръбове на твоя хаос и магически лекува дълбоко вкоренените ти рани като бавно движи ръката си по белезите ти.

Омъжи се за мъж, чиято успокояваща прегръдка те държи в цялост и безопасност. Където и да се намираш, който и път да си поела и независимо докъде си стигнала, неговото докосване ще е като връщане у дома. Мъж, който никога не е прекалено зает с дела или мисли, та да няма време да легне с теб под звездите и да си поговорите за тайните на Велената. Мъж, който съзира чудо в това, че звездите се нуждаят от тъмнина, за да светят и който иска да се докосне до историите, лежащи във водовъртежа на сърцето ти.

Изследвай живота с мъж, който е свободен дух, безстрашен, безгрижен и див; който не налага граници, правила и регламенти; който се грижи за важните неща и нехае за неважните. Омъжи се за мъж, който не разбира защо светът живее по неписани правила и според социални норми и очаквания. Някой, който не се страхува да събори стените, да вдигне бариерите и да проникне през твърдите слоеве за да стигне до сърцевината ти. Мъж, който е истински, реален и автентичен и който иска да се докосне до голата истина, без да се страхува от това, което може да намери.

Омъжи се за мъж, който знае, че е смесица от мъжки и женски качества и че точно смесването им е алхимичният процес, който ги превръща в злато. Омъжи се за мъж, който се чувства щастлив да изследва и двете свои страни и не се колебае кой е, изживявайки всеки аспект от себе си.

Капитулирай пред мъж, който изящно се докосва до душата ти, поемайки пълна отговорност за своите мисли, думи и дела. Който не вижда в грешките недостатъци, а само уроци, които насочват към промени и корекции. Омъжи се за мъж, който никога няма да се мъчи да променя цветовете ти, да изпилява острите ти ръбове или да потушава светлината ти, защото знае, че когато ти светиш, неговият свят блести.

Бъди привлечена от мъж, който има честта да те прегръща силно, но и да знае, че трябва да бъде достатъчно далеч, така че да се въртите като светлина от фар и да виждате какво става около вас в пространство и яснота.

Омъжи се за мъж, който се е отърсил от тежестта на болезнените минали преживявания, а раменете му са леки и ръцете му са свободни за да те прегърне и да създавате нови спомени, които да заменят онези, които ви преследват.

Мъжът, за когото бих искала да се омъжа, е от онази рядка порода, която знае, че, за да се докоснеш дълбоко до една жена, първо трябва да съзреш ума й. Някой, който е готов да надникне вътре у нея, а не само да гледа външността й. Някой, който може да прави любов с ума й и да я съблазни без да е докосвал тялото й. Някой, който забравя за себе си и напълно потъва в усещането да докосва любимата жена до себе си. Преди всичко, омъжи се за мъж, който се е свързал с всичко у себе си и който знае, че за да обичаш някой друг, първо трябва да заобичаш себе си. Някой, който знае, че жената не е притежание, а дар, който получаваш в живота си.

Автор Alex Myles

Източник: http://www.elephantjournal.com/

Превод: Виктория Найденова за http://myvelikoturnovo.com/

Вижте още:

Бърши прах само когато се налага!

21 навика на щастливите хора

Аз съм тялото ти, чуй ме

Човек става такъв, какъвто вярва, че ще стане

Кафето и животът

Легенда за орела

За смисъла на партньорските отношения

Как обичат жените

15 забавни правила в живота

12 истини, които осъзнаваме, когато се отказваме от нещо

Животът се състои от дреболии

Как да си изберем партньор според д-р Клариса Пинкола Естес

Защо се страхувате да бъдете „много”?

Ако ви харесва, споделете: Like this:

Like Зареждане…

Related