Момиче на върха – Многото лица на Стела Максуел

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Само до преди няколко месеца името на Стела Максуел не бе особено известно сред модните почитатели по целия свят. След като официално получи ангелските си крила от Victoria’s Secret обаче, Стела се превърна в една от най-секси жените на планетата – титла, която ангелите на известния бранд за бельо достойно защитават вече години наред.

Нещо друго обаче привлече вниманието към сладката Стела и това е връзката й със скандалната и доста противоречива поп икона – Майли Сайръс. След като певицата премина през доста бурни връзки, които включват Лиам Хемсуърт и Партик Шварценегер (синът на Арнолд Шварценегер), тя очевидно реши, че е време да се пробва в друга сфера. Така започна и връзката й с Максуел, която, макар и прясна, е една от най-обсъжданите в Холивуд.

И макар сексуалната ориентация на красивата Стела да е повод за истинско съжаление за всички мъже по света, ние решихме да разгледаме професионалните й успехи, защото (уверяваме ви), тя е наистина страхотна!

Британка по произход, родената в Белгия Стела е обречена на приключенски живот още от дете. На 13 годишна възраст семейството й се мести в Австралия, което е огромна разлика от студената и мрачна западна Европа. Кариерата си на модел започва сравнително късно. Макар че още на 15 години, агент от Лос Анджелис й предлага участие в рекламна кампания на Burberry, Стела отказва и решава вместо това да завърши образованието си. В колежа обаче решава да припечелва допълнителни пари, започвайки с фотосесии за списания, а след това и с прояви на подиума – за Alexander McQueen, Asos, H&M, Puma, River Island, Jeremy Scott, Marc Jacobs, Moschino и, разбира се, Victoria’s Secret.

Стела е изключителна! Рядко човек може да види модел, който толкова лесно се превъплъщава в толкова много образи. Косата й е сменила повече цветове, отколкото можем да си представим, а дължините й варират буквално всеки ден. Харесва ни да я виждаме в небрежен Urban стил и с разрошена от вятъра къса коса, но присъединяването й към Ангелите идва със своите задължения и изисквания. Моделите на Victoria’s Secret са олицетворение на женствеността и точно това се очаква от тях да показват и на улицата, когато по петите ги следва цяла хайка папараци. С тези огромни сини очи и нежна руса коса обаче Стела изглежда като истински ангел, за това… има ли значение изобщо с какво е облечена? Няма как човек да не се влюби в силно изразената й индивидуалност, примесена с огромна доза женственост.