Сензация! Океанът изхвърли истинска русалка на плажа в Хавай!? СНИМКИ!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

Нещо наистина невероятно бе намерено в Хавай, на плажът Килауеа Фолс. Същество бе изхвърлено от океанските води и намерено от местните. Уникалното и същевременно странно в цялата ситуация е, че въпросното същество много прилича на русалка, предават ексклузивно от сайта lifebg.net!

Фотосите на изхвърленото от океана същество са наистина зашеметяващи! За огромно съжаление, съществото, приличащо на русалка, излязла от детските приказки, е мъртво. Дали то наистина е русалка или не, ще си остане загадка за сега.

Местните хора, обаче са категорични, че това наистина е русалка. Според легендите и преданията, на тихоокеанските острови хората са произлезли не от маймуните, а от русалките. Как точно е станало това, не е съвсем ясно, но се предполага, че по някое време опашките им са изчезнали. На тяхно място, обаче са се появили два крака. И така, са престанали да бъдат русалки, напуснали са океаните и са се заселили на сушата. Тази легенда наистина звучи приказно и доста нереално. Спиращите дъхът снимки на мъртвото океанско създание, обаче няма как да не Ви накарат поне за малко да повярвате в преданието!

А, Вие как смятате дали това, което се вижда на кадрите наистина е русалка или по-скоро е пореден опит за фалшифицирана сензация?