Внимание! Вижте 5-те сигурни признака, че половинката Ви Ви изневерява!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

Експертът по полиграф и ексагент на ЦРУ, Джак Тримарко и специалистката по езика на тялото Лилиан Глас, разкриват че има 5 сигурни знака, по които да хванете половинката си. А, днес с любезното съдействие на колегите от сайта bg365.info ще Ви запознаем с тях!

1.       Клетви!

Ако партньорът Ви се кълне във всеки и всичко с повод и без повод, значи лъже. Хората, които лъжат имат нужда да се хванат за нещо силно, в полза на твърденията си. А, какво по-силно от клетвите?

2.       На въпроса с въпрос!

 В случай, че попитате направо половинката си дали Ви кръшка и получите отговор под формата на същият въпрос  отправен към Вас, имате повод за притеснение! Хората отговарят по този начин, когато имат нужда от време, за да измислят отговор. Прехвърлянето на въпроса е сигурен признак за чувство за вина. Нещо повече, това си е направо опит да Ви прехвърли топката и да обвини Вас, защото се чувства хванат на тясно!

3.       Различно държание!

Независимо дали промяната в поведението на половинката Ви е положителна или отрицателна, това е сигнал, че нещо не е както трябва. Пример – питате го какво е правил миналият петък, а вместо отговор получавате кашлица или разсеяно поведение и игнориране на въпроса.

4.       Много усилия за убеждаване!

Всички знаем, че хората които лъжат гледат в пода, в тавана, настрани, въобще навсякъде другаде, но не и в очите. Лошото е, че и хората които лъжат го знаят, затова правят точно обратното! Ако половинката Ви Ви гледа в очите, без да мига и се старае изключително много, за да Ви убеди, че не е изневерявал, той чисто и просто Ви лъже, при това в очите!

5.       Историята се променя… при всяко разказване!

Истината лесно се помни, затова истинските истории винаги са едни и същи. Не така, обаче седят нещата с лъжите. Хората често забравят какво точно са излъгали и затова историите им, винаги са различни. Така, че ако чуете две различни версии затова как половинката Ви е изкарала миналият петък, знайте че най-вероятно нито една от тях не е истина!