Шок и Ужас! Мъж наръга жена в Бургас!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

За сега няма кой знае колко информация по случая, но според информаторите ни, жената е била наръгана от мъжа след разразил се скандал. На мястото на кървавата драма веднага е пристигнал екип на Спешна помощ, който да се погрижи за жената. А освен линейката, малко по-късно е пристигнал и дежурен патрул, който е започнал разследване на случая.

Според лекарите от болницата, където е била настанена ранената жена, тя е в много тежко състояние. Намира се в Шоковата зала на болницата, а освен прободната рана, медиците установили, че тя има и множество травми по ръцете, краката и общо взето по цялото тяло. Предполага се, че тя е била жертва на насилие, и то системно. Към този момент, обаче тази теория не може да се потвърди със сигурност.

Мъжът, който е наръгал 27-годишната жена е бил задържан от полицията и подложен на разпит. Предстои да бъдат взети показания от него и други близки на момчето и момичето. А освен това ще бъдат разпитани и няколко съседи на двойката, за да се установи дали жената е била системно малтретирана от мъжа. Предполага се, че мъжът е наръгал жената в пристъп на ярост след разразил се скандал. Това, обаче за сега не е потвърдена от компетентните органи информация.