Вижте СЕГА на коя родна VIP звезда приличате! Ето как!

1
Добави коментар
informiran365
informiran365

Advertisement:

Advertisement:

Като цяло, думата ВИП означава човек, който е известен сред дадено общество и по някакъв начин оказва влияние сред заобикалящите го хора. Именно за това последно време у нас много млади хора се опитват по всякакъв начин да влязат във „ВИП“ обществото, за да се издигнат като известни личности. Искате ли, обаче да разберете точно на коя българска, известна личност приличате? Това вече е възможно с уникалното приложение на IgraiGo.com- „На коя Българска VIP звезда приличаш?“

Чрез това уникално приложение, Вие можете да разберете само с въвеждане на името Ви, на коя родна ВИП персона приличате най-много. А, ако имате желание, можете да попитате приложението и някои от Вашите близки и приятели на коя българска, известна личност приличат и след това да споделите резултата на профила им във Фейсбук. 

IgraiGo.com сега Ви предоставя и възможността да се включите в уникалната игра, която организира. А в нея могат да се печелят много и разнообразни, хубави награди. Една от тях е парична. Правилата на играта, пък, са изключително прости. С тях можете да се запознаете в началната страница на сайта, а ако искате да се позабавлявате, в IgraiGo.com ще откриете и още много, много приложения, тестове и игри.