На магистралата

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

Младият полицай гледаше малката русокоска в мощния червен кабриолет и замислено почукваше с химикалката по тефтерчето си.
– Знаеш ли с колко кара?
– Не, господин полицай – измърмори сладко блондинката. Изглеждаше толкова малка, че можеше и книжка да няма.
– А книжка имаш ли? – А- а… не, господин полицай – отвърна тя и придоби още по- детско и невинно изражение.
– Значи така… Караш с превишена скорост, нямаш талон, от който да ти отнема точки, нямаш и книжка…
– А- а… да, господин полицай – припърха тя с мигли и направи отчаяна муцунка. Той я огледа по сочното младо тяло, голото пъпче с пиърсинг, над което се мъдреха напращели гърди, които щяха просто да прелеят над възелчето на бялата й копринена блузка и прецени. – Виж сега ккаво ще направим. Ако ми врътнеш една свирка, ще те пусна. Иначе ще се обадя на постовете по- нататък, че караш без книжка.
– Ама- а… господин полицай – колебливо изрече тя. Той отвори тежката врата на открития автомобил и рече:
– Хайде, слизай!
– Ама къде ще ходиме, господин полицай?
– Ох, как ме надървяш с това „господин полицай“. В горичката отсреща. Щом се озоваха сред дърветата, скриващи ги от пътя, той я натисна да коленичи пред него и разкопча панталоните си. Виолета очакваше да види малък пенис и космати топки, но когато зърна дебел, вече натопорчен кур и съвършено голи ташаци, обръснати до кожа, усети как една капка от влагалището й попи в бикините й. Тя замаяно протегна ръка и погали тестисите му, което накара инструмента му да се вирне още по- нагоре. Тя го погали и отвори уста. Пое го надълбоко, а устните й достигнаха освободената от косми основа на атрибута му. Посмука го така малко, а после го извади от устата си и нападна голите му мъдета. Лижеше ги отдолу, така че част от меката му плът запушваше ноздрите й. – Ах, как ми миришеш ташаците… – изкефи се той. Виолета продължи да облизва топките му, да ги всмуква в устата си и да ги вади влажни от там. Загъделичка ги с език, а младият полицай изстена отмаляло. Откъде да знае, че точно днеска ще му се усмихне щастието: да набара точно такава глупава блондинка, пък и без книжка, която вместо да вдигне скандал и да се обади на богатия си баща /след като кара такава кола, значи има кой да й я купи на 17- годишната пикла/, покорно да го последва в горичката и да лиже натопорчения му хуй. Краищата на русата й коса го галеха по бедрата, докато тя въртеше глава и осмукваше тестисите му. После бавно се върна нагоре и постепенно плътта на пениса му – твърда и потръпваща – потъна в страстната й и дълбока уста.
– О- о- ох… каква си путка…
– Обичаш ли да говориш мръсотии, докато се чукаш?
– Ох… и още как…
– Аз нямам нищо против… – отзова се малката мръсница и дръпна възелчето, на което бяха завързани краищата на тънката й копринена блузка. То се разпадна и те се разтвориха като крила на гълъб. Отдолу беше без сутиен, а той отдавна бе забелязал настръхналите й зърна, които прозираха през тънкия плат. Въпреки това обаче, гърдите й не увиснаха, а си останаха така изправени, както си бяха и в блузката. Силикон, ама на кой му дремеше в момента, след като тези сладки планини стърчаха така предизвикателно напред и… о- о, притиснаха се в краката му, за да може устата й отново да нагълта твърдото му парче. – Свали си и шортичките! – промърмори полицаят и Виолета се изправи, за да откопчее сребърния колан от плочки, който обхващаше тънкия й кръст. Тя остави полата си да падне и се погали отпред през прашките си по цепката.
– О- о, свали ги, свали ги… Тя се усмихна и като хвана ластика им, започна да го разхожда между пръстите си.
– Не ме дразни, че нямам време… Махай ги!
– Имаш време… ама не можеш да издържиш… – отвърна му малката нахалница. Той я хвана за дългата руса коса и тя веднага каза:
– Добре, добре, господин полицай… – след което го погледна в очите и отново изпърха с мигли – господин… полицай… Тя свали гащичките си и той падна пред нея. Ебати готината курва. Нямаше и 50 кг., а беше висока поне 170 см., което я правеше идеална. Той погълна масивните й цици и въпреки това успя да налапа само половината. Олиза ареолите им, а после и зърната им, като мачкаше останалата част. Замеси бузките й отзад като тесто, докато въртеше език по запълненото й със сребърно триъгълниче от пиърсинга пъпче.
– Толкова би ми харесало да си завра езичето вътре… – прошепна той.
– Приятелят ми много обича да си търка кура в него… възбужда го… той ме накара да си го сложа.
– Имаш си и приятел… ах, колко си развратна…
– Да, той е 15 ми приятел…
– Майчице…
– Имам предвид за тази година…
– Боже… ебати путката!
– Миналата година бяха 18.
– Че… ти ги сменяш по- често от колкото са месеците в годината.
– Ами к`во да правя с тях, като не ми харесват… гледаш го – готин, пък после или не може да се чука, или ръга като грубиян, или иска да се влача след него като собственото му куче… да не съм му собственост! Айде сектир оттука! Полицаят продължи да слиза надолу, удивлявайки се на стройното й и твърдо тяло. Тая мърла нямаше и грам тлъстина – всичко беше само мускул.
– Ходиш много на аеробика, а?
– Как позна! – подигра го Виолета.
– По 2 часа дневно. Иначе не става. – Боже, как и на мен не ми се падне някоя такава сладурана като тебе… богата, божествено красива, палава…
– Че нали сега съм ти на главата, к`во недоволстваш… захващай се с путката ми, че на морето ме чакат 5- ма, които са се заклели, че ще ме ебат всяка нощ и петимата…
– А- а- а- а- а- а… – издивя той и навря езика си дълбоко във влажната й цепка, захапвайки клитора й с горната си устна.
– А- а- а- а… – извика и Виолета – ето това е нещо ново… супер! Той стисна с устни клитора й и прокара език по него.
– О- о- о, да- а… После го пусна и започна пъргаво да облизва котето й. То горкото беше толкова мокро, че тя буквално изтичаше по лицето му. Той вкарваше език в изворчето й, а тя от възбуда не успяваше да се сдържа и соковете й се лееха свободно. – Не издържам, чакай… Тя пъхна два пръста във влагалището си и започна да се обработва сама. – Ама защо… – изумен попита полицаят.
– Нали аз съм тук…
– Не можеш… толкова навътре – и пръстите й потънаха почти до кокалчетата й.
– О, разбирам… – рече той, изправи се и я подхвана, вдигайки я във въздуха. Опря гърба й в дървото зад нея и напъха ерекцията си в горещата й катеричка.
– О, да- а… – изстена малката курвичка и го прегърна през врата, да не падне. Това го екзалтира и той започна да я помпа яростно.
– О, миличък, не толкова силно…
– Ще те изкъртя от ебане…
– О, добре…
– Нали току- що каза “не”…
– Аз само така си приказвам… всички много обичат аз да не искам, а те да ми казват: “малка пикло, сега ще те разпоря от ебане”!
– Ах, че си курветина… – не се сдържа той и я заработи още по- настървено. Тя се мяташе и пищеше, нанизвайки се сама на дебелия му атрибут, а той я шибаше яко, подпирайки я отдолу. Това бясно чукане не можеше да продължи дълго и по едно време полицаят усети, че нещо потича по напращелият му хуй.
– Леле, ти да не се изпразни…
– Аха… давай още, не спирай… Той продължи да я дъни, а тя да се гърчи от кеф. Но нищо хубаво не е вечно. Той почувства как в члена му запълзя приятен гъдел и леки спазми.
– Не мога повече… – информира я той и тя веднага извади горещото му парче месо от путката си. Клекна и го пое в устата си. Насъбрал й много, полицаят изстреля заряда си като течен куршум в нея. Тя се дръпна малко назад, изненадана от силата, но продължи да смуче главичката му, докато не го изцеди докрай. После вдигна нагоре ясните си сини очи и разтвори уста широко, за да му покаже всичката сперма, с която бе залял езика й. Това изкара още няколко капки от кура му. Тя се изправи и изведнъж, съвсем неочаквано за него, го сграбчи за ушите и насили в целувка. Изля половината от спермата в устата му и го накара да преглътне.
– Боже… какво правиш?
– Не обичаш ли да си пиеш собствената сперма? И аз не обичам да ме ебат разни сержантчета? Сега ще се обадя на татко, да кажа, че си ме изнасилил и ще изхвърчиш от работа до края на деня. Нещастник такъв! Да си беше държал оная работа в гащите! Малоумен идиот! И преди да се беше загащил, тя вече се намираше в колата си и бясно звънеше по GSM- а, докато гумите изсвирваха по асфалта.