8 вида обувки, които всяка жена трябва да притежава

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Обувките, без които не можем…

„Дайте на едно момиче правилните обувки и тя може да покори света!“, е казала Мерилин Монро и е била напълно права!

Тенденциите се променят с годините немалко пъти, но това, което остава и винаги ще бъде неписан моден закон, са красивите и стилни обувки, които превръщат и най-скучната визия в ослепителна. За жените обувките са като джаджите за мъжете – никога не са достатъчно и винаги има място за поне още един чифт!

Ето защо се обърнахме към модните експерти на Kaymu.bg, международната платформа за онлайн търговия, които са ни приготвили 8 незалязващи обувни класики!

10 сантиметра самочувствие

Високият ток е синоним на грация и женственост. В зависимост от вашата височина и комфорт, може да изберете най-правилния модел, като 10 сантиметра е най-оптималният вариант, който пасва на повечето жени. Нашият избор е изчистен черен модел, който е подходящ както за офиса, така и за по-официални и парти поводи. Тази година на мода са не само класическите модели, но и ярките цветове, най-вече жълтото, който е чудесен акцент на всеки аутфит.

 

За по-студените месеци заложете на високи ботуши, с които ще ви бъде и по-лесно да се придвижвате в дъждовното време. Дамските гумени боти са чудесен съюзник в снега. Ако ви се струва твърде скучно, не забравяйте, че има много цветни модели с фигури, които внасят слънчево настроение и в най-мразовития ден! Ние харесахме черен модел на Tendenz от еко кожа, който стои зашеметяващо със зимна пола до коляното или рокля.

 

След като сте се сдобили с високи ботуши, идва ред и на незаменимите  боти! На нас ни хареса модел от кожа със змийски ефект с метални халки в златисто. Гарантирано изящен силует и лесни комбинации с всякакви дрехи!

 

Ако изпитвате затруднения в ходенето на обувки на висок ток, за вас добър вариант са платформите, които едновременно ви дават височина и комфорт. Тук също разнообразието е огромно според сезона. Нашият поглед се спря върху спортно-елегантни бежови обувки на платформа с кафяви елементи за акцент. Сребристите варианти са чудесни за парти вечер, а червеният и жълтият цвят за стилна визия в офиса.

 

Сандалите са безценен помощник в гардероба на всяка жена. И тук залагаме на класиката в черно – елегантни дамски сандали на ток със златна катарма от велур и еко кожа, които издължават оптически крака. Тюркоазът е хит и тази година при сандалите, така че не се колебайте да заложите на модел в този цвят – няма да останете незабелязани!

 

И равните обувки са стилни

 

Стилът си е стил, дори когато става дума и за по-ежедневни и спортни ситуации. За разходка в парка или планината препоръчваме кецовете, които са изключително комфортни и могат да бъдат много свежи, ако заложите на правилния цвят. Моделът на Puma от естествена кожа гарантирано няма да ви предаде във времето и ще си отива с всичко!

 

Всяка жена трябва да има поне един чифт пантофки! Ако кракът ви е уморен от високия ток, но не искате да заложите на маратонки, пантофките идват на помощ. На нас ни харесаха белите кожени пантофки  с декоративно цвете, които са елегантни и нежни, и, разбира се, от еко кожа.

 

Ако сте се снабдили с всичко описано дотук, не забравяйте, че не на последни по важност са чехлите. Елегантните  дамски чехли с тънка каишка около палеца в цвят корал могат да ви спасят от горещите дни, като в същото време са не само стилни, но и много удобни!

Продуктите открихме в международната платформа за онлайн търговия Kaymu.bg, в която всеки може да купува и продава! В тази изключително лесна за използване платформа са събрани на едно място всички онлайн магазини.