18 лесни начина да бъдете по-щастливи и по-здрави

2
Добави коментар
boleyn
boleyn

Предлагаме ви част от идеите на компания Lululemon, към които бихте могли да се придържате за един по-добър живот.Пийте свежа вода. Тя премахва токсините и поддържа ума бистър.

Правете ежедневно упражнения. Ендорфинът ви помага да вземате по-добри решения.

Бъдете смели. Поне веднъж дневно правете нещо, което ви плаши.

Слушайте, слушайте, слушайте. След това задавайте въпроси, чрез които да разясните това, което не разбирате.

Яжте неща, които ви харесват. Една изискана хапка е по-добре от голямо количество некачествена храна. „Прегърнете“ пречките. Това колко добре се справяте с тях, определя вашия успех. Харесвайте се. Защото, ако не го направите, е малко вероятно някой друг да го направи.

Медитирайте или се молете. Това намалява стреса – източник на повечето болести.

Създайте си план за успех. Уточнете целта си за три, пет и десет готини, а след това правете същото на всеки три месеца.

Действайте сега. Светът се променя светкавично, така че ако чакате много, ще бъде прекалено късно. Поддържайте връзките си. Приятелите са далеч по-важни от парите.

Разхождайте се. Това пречиства съзнанието ви и ви разкрива перспективи.

Дишайте дълбоко. Да живеете в момента е смисълът на живота. Изберете позитивните мисли. Негативните могат и тровят живота ви. Приемайте витамини. Липсата им е пречка за вашето добро здраве.

Поемайте ангажименти. Заменете „искам”, „трябва” и „ще опитам” с „ще”.

Насладете се на момента. Преследването на щастието е източник на нещастие. Оставяйте малък еко отпечатък. Това, което правим на земята, го правим за себе си.