8 вида обувки, които всяка жена трябва да притежава

2
Добави коментар
Hajmanata
Hajmanata

„Дайте на едно момиче правилните обувки и тя може да покори света!“, е казала Мерилин Монро – и е била напълно права!

Тенденциите се променят с годините немалко пъти, но онова, което остава и винаги ще бъде неписан моден закон, са красивите и стилни обувки.

Те са завършекът на тоалета и са в състояние да превърнат в ослепителна дори най-скучната външност.

За жените обувките са като технологичните джаджи за мъжете – никога не са достатъчно и винаги има място за поне още един чифт!

Ето защо се обърнахме към модните експерти на Kaymu.bg, международната платформа за онлайн търговия, които са ни приготвили осем незалязващи обувни класики!

10 сантиметра самочувствие

Високият ток е синоним на грация и женственост. В зависимост от своята височина и комфорт може да изберете най-правилния модел, като 10 см е най-оптималният вариант, който пасва на повечето жени. Нашият избор е изчистен черен модел, който е подходящ както за офиса, така и за по-официални и парти поводи. Тази година на мода са не само класическите модели, но и ярките цветове, най-вече жълтото, който е чудесен акцент на всеки тоалет.

За по-студените месеци заложете на високи ботуши, с които ще ви бъде и по-лесно да се придвижвате в дъждовното време. Дамските гумени боти са чудесен съюзник в снега. Ако ви се струва твърде скучно, не забравяйте, че има много цветни модели с фигури, които внасят слънчево настроение и в най-мразовития ден! Ние харесахме черен модел на Tendenz от екокожа, който стои зашеметяващо със зимна пола до коляното или рокля.

След като сте се сдобили с високи ботуши, идва ред и на незаменимите боти! На нас ни хареса модел от кожа със змийски ефект с метални халки в златисто. Гарантирано изящен силует и лесни комбинации с всякакви дрехи!

Ако изпитвате затруднения в ходенето на обувки на висок ток, за вас добър вариант са платформите, които едновременно ви дават височина и комфорт. Тук също разнообразието е огромно според сезона. Нашият поглед се спря върху спортно-елегантни бежови обувки на платформа с кафяви елементи за акцент. Сребристите варианти са чудесни за парти вечер, а червеният и жълтият цвят – за стилна визия в офиса.

Сандалите са безценен помощник в гардероба на всяка жена. И тук залагаме на класиката в черно – елегантни дамски сандали на ток със златна катарама, от велур и екокожа, които издължават оптически крака. Тюркоазът е хит и тази година при сандалите, така че не се колебайте да заложите на модел в този цвят – няма да останете незабелязани!

И равните обувки са стилни

Стилът си е стил, дори когато става дума и за по-ежедневни и спортни ситуации. За разходка в парка или планината препоръчваме кецовете, които са изключително комфортни и могат да бъдат много свежи, ако заложите на правилния цвят. Моделът на „Пума“ от естествена кожа гарантирано няма да ви предаде във времето и ще си отива с всичко!

Всяка жена трябва да има поне един чифт пантофки! Ако кракът ви е уморен от високия ток, но не искате да заложите на маратонки, пантофките идват на помощ. На нас ни харесаха белите кожени пантофки с декоративно цвете, които са елегантни и нежни, и, разбира се, от екокожа.

Ако сте се снабдили с всичко описано дотук, не забравяйте, че не последни по важност са чехлите. Елегантните дамски чехли с тънка каишка около палеца в цвят корал могат да ви спасят от горещите дни, като в същото време са не само стилни, но и много удобни!

Продуктите открихме в международната платформа за онлайн търговия Kaymu.bg, в която всеки може да купува и продава! В тази изключително лесна за използване платформа са събрани на едно място всички онлайн магазини.

Източник: Nie-Jenite.bg / Kaymu.bg