20 признака на тялото, че той си пада по теб

1
Добави коментар
Interview
Interview

Не само жените се издават по жестовете на тялото, че харесват мъжа срещу тях. И господата пращат сигнали. Разликата е, че първите не се притесняваме да си го признаем, докато вторите се обосновават с думите: „Ааа, това е плод на въображението ти!“. Мда, ние жените явно сме глупави и не сме истинктивни същества, не умеем да улавяме знаците. Но момчета, защо тогава пращате погрешни послания?!

Допитахме се до експерти, за да научим няколко урока и да разсеем „въображението“ си.

1. Разширени зеници
Зениците му се разширяват, когато погледнe към и във вас. „Това е сигнал на мозъка, че искате или сте привлечени от някого или нещо“, отговарят специалистите.

2. Повдигнати вежди
Хората са склонни да използват този израз подсъзнателно, все едно отварят очите си по-широко. Така показват, че харесват това, което виждат.

Ако той повдига вежди всеки път, когато разговаря с вас, то значи се интересува от това, което му казвате.

3. Широка усмивка
„Мъжете имат навика да се усмихват широко, показвайки зъбите си, когато нещо им хареса. Така приличат на 5-годишни деца, които се радват на играчки и лакомства“, разкриват експертите.

4. Лицето се смее
Леката усмивка не е сигнал, че той е привлечен от вас, но когато цялото му лице се огрява, виждайки ви до него… хмм, тук има нещо!

5. Облизва се
Сексуалното привличане е като апетита към храна. Дояде ли ви се нещо, започвате да облизвате устните, защото устата ви се пълни с допълнително слюнка. Наблюдавайте го! Ако изведнъж стисне устни или покаже език, пазете се, иска да ви схруска! Или подайте пръстче!

6. Гледа в друга посока
Не е задължително да ви гледа в очите, за да покаже, че ви харесва. Много мъже се притесняват и си намират точки за съсредоточаване у вас – устни, ухо, т.н., в които да се взират. Това пак доказва, че искат да са с вас.

7. Поема въздух
Той си поема дълбоко въздух, когато ви вижда. Да, нуждае се от кислород, но така подсъзнателно се изпъчва, за да разшири горната част на тялото си, която и в животинския свят се смята за по-привлекателната.

8. Накланя се
При разговор на работен обяд той се накланя се към вас, защото уж не ви чува добре! Ясно е, че иска да ви подуши. Пак инстинкт, взаимстван от едни по-висши същества.

9. Слага ръце на хълбоците
Ако се намира някъде в полезрението ви и е сложил ръце на хълбоците си, то значи иска да ви се изперчи. Така демонстрира физическото си превъзходство пред останалите момчета/мъже в стаята.

10. Пробва докосвания
Той случайно докосва коляното ви или косата ви. Така пробва дали вие изпитвате същото привличане към него. Ако се отдръпнете на мига, то той ще разбере скрития намек.

11. Разтваря крака
Седнали сте в заведение и докато разговаря с вас, е кръстосал крака. Е, значи не ви харесва! Но, ако ги е разтворил широко, то вече си мисли за други работи, които иска да прави с вас.

12. Доближава таза
Тазът издава сексуалното влечение, така че ако го е доближил към вас, значи иска да се сближите и в интимен план.

13. Доближава пръсти
Седнали сте един до друг и върхът на обувките (тоест пръстите) му клони към вас. Това пак е подсъзнателен инстинкт, че се чувства привлечен.

14. Разкрачва крака
Забележете мъж, който ви харесва, как ви говори, когато е изправен – с леко разтворени крака. Онзи, който няма интерес към персоната ви, ще ги кръстоса (или увие един около друг). В седнало положение важат същите „симптоми“.

15. Ту се доближава, ту се отдалечава
Когато разговаря с вас ту се доближава, ту се отдалечава. Явно е, че иска само да ви доближава! (Повечето господа обаче се страхуват да не бъдат отхвърлени.)

16. Истината е в думите
Ако един мъж е заинтригуван от вас, той непрекъснато ще търси начини да разговаряте. Ще намира общи теми на разговор, ще се интересува от мнението ви по различни въпроси. Да, това не е жест на тялото, но е част от ума, който и мъжете притежават (понякога!).

17. Докосва шията/врата си
И при мъжете, и при жените докосването на шията/врата е много ясен знак, че този насреща си пада по вас.

18. Стиска ръката ви
Когато ви докосне или хване за ръката, усещате по-силен натиск, опит за увиване около пръстите и т.н.

19. Опит да ви докосне
И пак тези опити да ви докосне. Той ви харесва, ако уж случайно ви погали по гърба (без оправдателна причина), уж докосне ръката ви, уж погали крака ви и т.н.

20. Движи се с вас
Ходите по улицата и той се движи няколко крачки пред вас – ясен знак, че е загрижен повече за себе си, отколкото за вас. Един мъж, който ви харесва, ще търси близък контакт!

Дами, ако забележите у колега или „просто приятел“ някои от тези признаци, замислете се дали у него не се крие и друг, освен професионален или приятелски, интерес!

(Ако този текст ви е харесал го споделете с приятели, за да знаем, че темата ви интересува и искате да продължим да пишем по нея.)

Сходни публикации

Коментари