Ал Бано и Ромина Пауър се сродиха с Орнела Мути

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

Ал Бано и Ромина Пауър имаха хубав повод да се съберат отново преди историческия концерт, който ще изнесат в Арена Ареец в София на 16 декември. Синът им Яри Каризи се сгоди за дъщерята на легендарната актриса Орнела Мути – моделът Найке Ривели, съобщиха италианските медии. Синът на най-продавания дует в историята на музиката е на 42 години, а неговата избраница – на 40. Двамата се запознали неотдавна на снимките на риалити предаване и според слуховете оттогава били неразделни и правели всичко заедно.

За да отпразнуват щастливата новина, влюбените събрали семействата си на скромен домашен годеж. Естествено, на импровизираната церемония, освен родителите им, са присъствали единствено най-близките им роднини. Ал Бано не скрил радостта си и обявил, че досега никога не е виждал сина си толкова щастлив, а Ромина се разплакала.

„Живях бурно, но с Найке най-сетне намерих баланса”, заявил Яри, който е музикант също като известните си родители. “Дълго търсих себе си. От малък мечтаех да стана певец, но известността на родителите ми беше тежък кръст. Преди да навърша 20 години загубих сестра си Иления, с която имах много специална връзка, тази трагедия напълно ме обърка. Започнах да обикалям света и да пиша музика. Сега с Найке се радваме на всеки момент заедно”, продължава изповедта си той.

Дъщерята на Орнела Мути вече има един брак зад гърба си, както и един пораснал син. Според италианските медии новият съюз щял да обедини активите на две от най-богатите артистични фамилии в Италия.

Ал Бано и Ромина Пауър са най-известният италиански дует в света! Двамата се запознават през 1967 г. по време на снимките на филма „Nel Sole“ и се женят три години по-късно. Звездната двойка дълги години бе разделена, но през 2015 година Ал Бано и Ромина Пауър ще изнесат исторически BEST OF концерт в „Арена Армеец”. На 16 декември двамата отново ще се съберат, за да изпеят най-обичаните си парчета – „Libertà“, „Felicità“, “Sempre Sempre” и много други.

Всички новости и актуална информация за концерта на Ал Бано и Ромина Пауър можете да намерите във facebook в официалното събитие на концерта – Al Bano & Romina Power Live in Sofia.

Билетите за концерта са на цени от 40 до 120 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн.