Комедии 2015: Кои са най-добрите заглавия за годината?

1
Добави коментар
CelebMeter
CelebMeter

Тази година ще станем свидетели на много комедийни филмови продукции, които ще успеят да запълнят и развеселят ежедневието ни. Пригответе се за нашия списък Най-добри комедии 2015, който събира на едно място най-очакваните заглавия и най-смешните трейлъри за годината!

Комедии 2015: Кои са най-добрите филмови продукции?

През 2015-та киносалоните се очаква да бъдат залети от няколко чисто нови комедийни проекта и многобройни филмови продължения, от които Тед 2, Хотел Трансилвания 2, втората част на комедията с Кевин Джеймс – „Ченге в мола“ и дългоочакваната филмова адаптация на сериала Антураж.

Тед 2

За почитателите на странния и до болка познатият ни от Семейният тип хумор на Сет Макфарлън, тази година говорещото плюшено мече се завръща, но този път, освен с обичайния заподозрян Марк Уолбърг, ще го видим и в компанията на прекрасната Аманда Сейфрид. И ако вече благодарение на предходната продукция сте приели факта, че мечето-играчка е живо, то тогава пригответе се, защото то вече не просто е встъпило в брак, но и ще направи всичко възможно да стане баща! Персонажът на Уолбърг – Джон Бенет, вече се е разделил с приятелката си – Лори, което и подсказва, че за жалост актрисата от първата част на поредицата – Мила Кунис, няма да бъде част от актьорския състав, но за сметка на това звезди като Морган Фрийман и Лиъм Нийсън ще зарадват почитателите си с появата си в лентата.

Хотел Трансилвания 2

И докато още сме на вълна филмови продължения нека ви представим следващата комедия, която си заслужава вниманието – Хотел Трансилвания 2! За тези, които от първата част вече са станали свидетели на новия образ на Дракула – а именно този на любящ баща на тинейджърка, пригответе се за още една доза хумор, идваща директно от замъка на страховития вампир. В продукцията отново ще участват Адам Сандлър и любимката на Дисни – Селена Гомез. Към тях ще се присъединят и известните актьори Кевин Джеймс от Дърти хлапета и Анди Самбърг от Браво, момчето ми!.

Антураж

В списъкът най-добрите комедии 2015 можем да добавим и филмовата адаптация на популярният сериал Антураж. През юни любимците на Холивуд – Ейдриън Грение, Кевин Конъли, Джери Ферара, Кевин Дилън и Джеръми Пивън се завръщат, четири години след финала на популярната HBO продукция, задържала се на екран цели седем години. Четиримата главни герои, в компанията на неповторимия филмов агент Ари Голд, отново ще успеят както да ви развълнуват, така и да ви развеселят!

Тотал щета

За любителите на невероятно смешните романтични комедии от типа на Позабременяла и 40-годишен девственик – пригответе се! Тотал щета ще ви разкаже историята на Ейми – журналистка, която, за разлика от всички останали, е възпитана, че моногамията е нещо лошо. Тези нейни възгледи обаче ще бъдат поставени под въпрос, когато срещне Арън Корънс, изигран от актьора Бил Хейдър. В главната роля ще видим комедийната актриса Ейми Шумар, което предполага, че забавлението ни е гарантирано!

Миньоните

Жълтите човечета най-сетне се завръщат на големия екран, но този път без комичния им господар Гру! Това лято Миньоните ще завладеят малки и големи със своите невероятни приключения. В актьорския състав на тази невероятна анимация ще се включи и световноизвестната звезда от Гравитация – Сандра Бълок, в ролята на злата героиня Скарлет. Лентата се нарежда и в нашата класация за Най-очакваните филми през 2015.

Гореща гонка

Ако и вие сте от любителите на сериала Модерно семейство, то тогава със сигурност не изпускайте поредното комедийно превъплъщение на актрисата София Вергара в Гореща гонка. В главните роли освен Вергара ще видим и познатата ни от Четири коледи Рийз Уидърспун, която този път ще влезе в персонажа на полицейския служител Роуз Купър. Пригответе се за много екшън по време на невероятно смешното преследване на двете дами от корумпирани полицаи и убийци.

Ченге в мола 2

Пол Бларт и вече порасналата му дъщеря се завръщат, но този път още по-комични и завладяващи! В тази приятна семейна комедия ще станете свидетели на поредното отвличане – предизвикателство пред което се изправя за втори път опитния охранител на мола, в ролята на който ще видим отново Кевин Джеймс.