Чудото сред офис столовете наречето Aeron от Herman Miller

1
Добави коментар
silvy
silvy

През далечната 1994 г. Herman Miller решават да опитат нов подход за проектиране на перфектния офис стол. Никакви правила, никакви предубеждения. Дизайнерският екип бил свободен да мечтае и така създават съвършенството. Офис столът Aeron е революция в офис мебелите. Той дори присъства в Музея на модерното изкуство в Ню Йорк, САЩ.

Ергономичният стол е проектиран да взаимодейства с Вас, а не просто да седи до бюрото Ви. Също така заема първи позиции и по ред иновации като:

Той е първият стол с мрежеста материя тип “меш”Той е първият стол, чието управление на натиска при наклон е от дясната страна на стола, което е изключително лесно за настройка.Един от първите столове, които са съобразени с околната среда, благодарение на сменяемите си части, които могат да се поправятЕдин от първите столове, които имат функцията за накланяне напред и която не Ви кара да се чувствате сякаш ще изпаднете от стола всеки момент.

 

Директорският офис стол Aeron се нагажда към всяка позиция, която заемате и спрямо всяка задача, която извършвате. Настройките са лесни, което Ви позволява да сменяте позата си редовно по време на работа.  

Предлага се в три основни размера:

A за по-малки хораB за хора със средни размериC за по-големи и високи хора

 

Може би най-добрата част на Aeron са седалката и облегалката, изработени от иновативната материя Pellicle, която е силна и разтеглива и разпределя тежестта на тялото Ви равномерно, като по този начин минимизира създаването на точки на напрежение, което при стандартни други условия би резултирало в болка на определени места. 

Столът е изключително удобен и подкрепящ гърба Ви, а въздушният поток, който минава през мрежестата материя Pellicle не Ви позволява да се запарите или изпотите дори и в горещите дни. Ако се притеснявате, че тази материя може да се разтегне или провисне с времето, недейте, защото столът се предлага с 12-годишна гаранция, която показва колко издръжлив и качествен е действително той.

Aeron има различни възможности за лумбална опора. Първата опора е като плосък цилиндър. От едната си страна е по-дебела, което Ви дава възможност за избор между по-силен и по-слаб натиск, който можете да получите в лумбалната област. Можете да плъзгате опората нагоре или надолу, така че да я настроите спрямо Вашите изисквания и кръст.

Втората опора е повече предназначена за тазовата Ви област и се нарича Posture Fit. Тя поддържа ханша Ви по-напред и по този начин лумбалната Ви област заема позиция на покой. Тази опора работи най-добре, когато столът е настроен в позиция наклон напред. Интересно е да се отбележи, че дамите обикновено предпочитат за работа тази позиция наклон напред, тъй като елиминира пространството между горната част на гърба и облегалката на стола. 

Ергономичният стол Aeron разполага и с регулируеми подлакътници, които можете да настроите във височина, както и настрани (наляво-надясно).

Този стол е устоял на времето и е доказал, че един от най-добрите ергономични офис столове създавани някога. Aeron предлага най-висока степен на удобство и най-добрата подкрепа, които сме виждали в офис стол. Това го прави идеален както за работа от вкъщи, така и в офиса. Със своите 12 години гаранция можете да се чувствате уверени, че купувате не просто стол, а верен партньор, който да се грижи за здравето Ви по време на дългите работни дни.

Заповядайте в нашия шоурум в София, бул. Цариградско шосе 139, ет. 4., където можете да тествате ергономичния директорски стол Aeron и да се уверите в неговите качества.