Деним есен /зима 2015/2016, модни дрехи от деним – снимки от модните подиуми

6
Добави коментар

Деним есен/ зима 2015/2016, модни дрехи от деним – снимки от модните подиуми

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Здравейте Denim е константа и  гвоздеят на програмата в модата всеки сезон, като за тази зима също не е изключение. Благодарение на удобството и практичността, дънковите облекла станаха безспорен лидер които е задължителен атрибут в нашето време. 

Цвят Denim Jeans-зима 2015-2016 есен

Модерни цветове на есенно-зимните дънки отдавна са  извън простите класически сини тонове. От сега нататък, всяко момиче може да избира цвят, който само иска. Така например, в новия есенно-зимен сезон в тенденция ще са почти всички нюанси на синьо  джинси, и кафяво, зелено, бяло, бежово и черно, който демонстрираха 6397, Levi’s Jeans, Comptoir-des-Cotonniers и други марки.

Модни джинси класическа кройка

Vivsim, Alexander Wang, Vanessa, Seward, 6397 и много други дизайнери все още вярват, че най-добрите дънки – това са  класическите. Същото мнение се споделя от огромното мнозинство от модата. Такива модели са най-разнообразни, тъй като те могат да бъдат безопасно използвани за работа, разходка, както и много други дейности. В допълнение, класиката е почти за всички жени, което също е важна причина за популярността и.

Alexander Wang Fall 2015

Seward 2015/2016

J.Crew марката винаги е била според мен, по-скоро неприложима в  живота ми, но… запознавайки се с новата им колекция за сезона  есен зима 2015-2016 съм възхитена от ярките цветове и нюанси на любимите 70-те години. Пуловери с поло яка, панталони, морска тематика. J.Crew  е в състояние да комбинира  несъответсващи цветове, текстури, стилове и да изглеждате в същото време много женствена и благородна. Надявам се, че няма да останете безразлична.

В новата им колекция са включени дънкови облекла, комбинирани по един по-различен начин.

J.Crew Fall 2015 Ready-to-Wear

Дамските модни дънки за сезон есен-зима 2015-2016 ни връщат към миналото, което, както мнозина смятаха, безвъзвратно изчезнало. Ако сте фен на 70-те и 90-те години,  през този сезон ще можете попълните гардероба си, защото именно тези години отчетливо се наблюдават в мода за дънки на жените.

С какво се асоциират 70-те и отчасти хипи стила? Разбира се, с клош панталони и разкроени дънки, които  почти напълно покриват обувките. Производители на модерни дрехи продължиха дори по-напред, като сега  разкроените дънки не е необходимо да бъдат пълна дължина, те могат да бъдат и до глезените.

Banana Republic Fall 2015 Ready-to-Wear Karen Walker Fall 2015 Ready-to-Wear Like this:

Like Зареждане…

Related