Грижа за косата

1
Добави коментар

Здравейте и днес в поредният мрачен летен ден ще ви представя продуктите,които използвам за косата си.Надявам се да ви е интересна тази поредица от публикации,която се получи 🙂

Грижа за кожата на лицето Без излишни лирични отклонения,да преминем по същество.

Balea Professional  шампоан 250мл 

Balea Professional балсам 200мл Цената на всеки продукт е 2,95лв.Ако трябва да съм честна отначало въобще не ми харесаха тези продукти.След вторият или третият път успях да преценя количеството продукт,който ми е необходим за косата и всичко се промени. Определено не лоши продукти,като консистенция определно не са течни,но не са и прекалено гъсти.Имат по-скоро кремообразна текстура и приятен аромат.Косата ми изглежда добре (фризьорката ми дори ме пита какви продукти използвам за косата си).Косата ми е от типа нормална към мазна(по-бързо се омазнаяват корените ми) и на всеки 2-3 дни я мия.След време пак бих си ги купила тези шампоан и балсам или други от серията. Schauma реструктуриращ шампоан с кератинов комплекс.Скоро имах пост свързан с този шампоан в линка  може да видите подробности.Обичам да използвам продукти на тази марка.Косата ми изглежда добре и не съм имала проблеми с косата си когато ги използвам. Alverde маска за коса за блясък и лесно разресване 150мл,цена 4,59лв. Отново малко трудно се спогодихме,но в крайна сметка ми хареса,трябва да се внимава с количеството,което се слага иначе става страшно.Икономичен и удобен за ползаване продукт.Ползвам маската веднъж седмично и съм много доволна от резултата.Препоръчвам ви я определено няма да съжалявате ако си вземете тази маска за коса.

Ще се радвам да споделите мнението си за тези продукти,дали сте ги ползвали,харесват ли ви.В този мрачен летен ден ви пожелавам много усмивки и слънчево настроение.

За тази публикация не съм получавала финансова компенсация. Всички продукти съм закупила с мои лични средства и това е моето лично мнение.