Конопено олио

15
Добави коментар
zabat
zabat

Продуктът „Конопено олио 100%“ е извлечен от канабис сатива и е 100% чист продукт. Приготвен от студено пресовано растително масло от конопено семе със запазен хранителен състав и богат на високо съдържание на биологично активни вещества като омега-3 ненаситени киселини и α-линоленова киселина, витамин А, витамин B и витамин Е, който предпазва клетките от оксидативен стрес.

Конопено олио 100% – 200мл

Външна употреба

За лечение на кожни проблеми, ревматизъм, възпаление на венците, акне, херпес, екзема, псориазис.

Вътрешна употреба

При увреждане на нервите, астма, за понижаване холестерола и високото кръвно налягане, за лечение на хронично възпаление и диабет, за подобряване на качеството на косата, кожата и ноктите, за предотвратяване на мускулни спазми, за облекчаване на болка, за предпазване от радиационно въздействие, има антибактериален ефект, за подновяване на лигавицата на червата, за стимулиране на апетита, срещу запек и повръщане, за подобряване на имунната система.

Примери на заболявания, при които се използва конопеното олио, извлечено от Cannabis Sativa: псориазис, акне, атопична екзема, множествена склероза, рани от залежаване, Алцхаймер, Паркинсон, болест на Крон, СПИН, артрит, глаукома, астма, мигрена, микози, изгаряния, запек, високо кръвно налягане.

Състав: коноп (Cannabis Sativa) 100% олио 99.5 мл (съдържание на α-линоленова киселина 15 г/100 г), алфа-токоферол 500 мг (витамин Е) в 100 мл продукт. Дневната доза от 10 мл олио съдържа 50 мг витамин Е, т.е. 417% от препоръчителната дневна доза. Препоръчителна дозировка: 1-2 супени лъжици (10-20 мл) на ден. Използвайте до дата, посочена на опаковката.

Съдържание: 200 мл. Не е предназначено за деца. Да не се превишава препоръчваната доза. Да се съхранява на място, недостъпно за деца! Да се съхранява на сухо място при температура от 5-25 °C. Избягвайте директна слънчева светлина! Този продукт не е предназначен да се използва като заместител на разнообразното хранене.

Продуктът се предлага в пластмасов съд, подходящ за опаковане на хранителни добавки, материал PET. Няма опасност от повреждане при транспортиране.

Производител: VIRDE SPOL. s.r.o.

Характеристики: хранителна добавка.

EAN: 8594062352372

„Конопено олио 100%“ можете да си поръчате онлайн от www.oilsativa.eu