Ремонт на покриви – „Робикомерс“ ЕООД

1
Добави коментар
robikomers
robikomers

Както знаем няма нищо вечно. Всяко нещо се износва с времето и е нормално да се подмени или ремонтира. Така е и след извършения ремонт на покрив. Има някои основни и важни правила за да предпазим покрива ни от следващ ремонт.

 

Ако покривът е от керемиди, те могат да се счупят под различни въздействия. Затова ежегодното преглеждане на състоянието на ремонтирания покрив ви гарантира по дълъг живот.

 

ЗАЩО СМЕ ПО-ДОБРИ: Ние винаги гарантираме абсолютна коректност! Предлагаме цени, които са конкурентни и съобразени с финансовите възможности на клиента. Вие получавате 100% качествен ремонт за вашия ПОКРИВ. Изберете ли нас, ние ще спазим уговорените срокове за осъществяване на ремонта! Предлагаме пълна гаранция при сключване на договор за всички извършвани от нас услуги. Гаранцията е от 10 до 15 години!

ИЗБЕРЕТЕ НАС: Защо да изберете нас за Вашия ремонт?- Защото ние сме опитни, работим качествено, уважаваме клиентите си и се надяваме те да ни препоръчат на свои познати. Цените, на които работим са добри и отговарят на вложения труд и материали. Отстраняваме течове, справяме се отлично с частични и основни ремонти на покриви от различен тип. Предлагаме гаранция от 10 до 15 години за качеството ни на работа.

КЪДЕ И КАК: Бригадата ни има готовност да поеме обекти и да работи в на територията на цялата страна. Повикайте ни в София, Пловдив, Бургас, Варна, Благоевград, Велико Търново, Видин, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Пазарджик, Плевен, Раз град, Русе, Стара Загора, Хасково              Гаранция от 10 до 15 години за Качество на добри Цени