Климатици Варна София Термо Клима – Директен внос на инверторни и хиперинверторни климатици от Европа и Япония.

8
Добави коментар
klimatici-termoklima
klimatici-termoklima

Kлиматици от Термо-клима
Надеждният сервиз! Имитацията невъзможна!

Добре дошли в най-мащабния сайт за климатици на добри цени  www.termo-klima.com. Вие вече направихте една добра крачка! Желаем ви полезни моменти в света на най-добрите климатици! При създаването на този сайт, именно това беше целта ни.

ТЕРМО-КЛИМА е основана през 2002 година и е тясно специализирана в областта на климатичната и отоплителната техника. Нашето мото е „Представителност, надеждност, отговорност“. Това са трите фактора, които ни отличават от другите и ни наложиха на пазара за климатици. Предлаганите от нас климатици са търсени и предпочитани, защото се отличават с високо качество, приемлива цена, надеждно сервизно обслужване в собствена сервизна база. В нашия офис ще ви посрещне квалифициран екип, който да ви консултира в оптималния избор между богатия асортимент от климатици на водещи марки. Стремим се да удовлетворим представата за комфорт на всеки един от нашите клиенти, защото продаваме не просто климатици, а и качество. Ето защо при нас можете да откриете както японски хипериверторни климатици, така и всички надеждни по-евтини марки.
Благодарим на всички наши клиенти и партньори за взаимната лоялност през тези 12години и обещаваме и за в бъдеще „Представителност, надеждност, отговорност“.
Горди сме с нашите клиенти, чиито доверие спечелихме през годините: Апелативен съд-Варна, Български пощи АД, МБАЛ „Св. Анна“-Варна,СПОРТ ТОТО,Медицински център- Варна,Медицински център- Хелиос,Модна агенция Идеа-прима, Инжстройинженеринг,Инвест банк, Експресгаранцион, РДВР-Варна,х-л „Грийнпарк“, х-л „Роял, х-л RIU Arabela“, х-л „RIU Bolero“, х-л „Адмирал“- Зл. Пясъци, к-с „Пурпурна звезда“- Св.Константин и Елена,х-л Кабакум,к-кс „При кмета“, х-л „Казабланка“ гр. Обзор, Държавен културен институт-културен център Двореца-гр.Балчик ,Медицински център „Хелиос“,Еконт експрес, любимецът от „Стъклен дом“ Красимир Ранков,Мариус Куркински, оперните певци Калуди Калудов и Петер Петров, престижната школа за чужди езици БРИТАНИКА, Варчев финанс,Регионално горско стопанство,Фестивален и конгресен център-Варна, много административни сгради, заведения, магазини и частни клиенти, които предпочетоха покупка и монтаж на климатици от нас. Актуален най-голям обект: Комплекс от хотели гр.Велинград,

 ВНИМАНИЕ! Във връзка със зачестилите обаждания на потребители от други градове, както и публикации в блогове, заявяваме  че Термо-клима няма нищо общо с нароилите се в последните години в Пловдив и други градове, магазини за климатици, носещи нашето име . Това са некоректни търговци, които разчитат на чужда реклама и слава. Смятаме, че подобни имитатори, които се срамуват да се покажат със собствено лице, а използват фалшива маска, няма как да ви предложат качествена услуга. Името Термо-клима носят само магазините ни във Варна,Ямбол, София,Бургас,Разград и Димитровград а климатиците и останалите продукти, които предлагаме, можете да закупите от дилърите ни в другите градове, които с гордост носят имената на собствените си фирми. Нашите климатици можете да намерите в магазините ни във Варна,Ямбол,София,Бургас,Разград и Димитровград  както и при представителите ни в градовете:
 Бургас ,Пловдив,Созопол,Троян,Велико Търново,Видин,Стара Загора,Кюстендил ,Монтана ,Габрово , Ловеч , Севлиево , Карлово , Плевен ,Тетевен, Враца, Горна Оряховица, Русе, Бяла, Силистра,Свищов, Разград, Белене, Каварна,Пазарджик,Шумен,Благоевград. Вижте адресите на нашите представители, от които можете да закупите климатици на контакти
       
Заради големия интерес продължава нашата оферта „Върни стар климатик и вземи който и да е нов с отстъпка! !!!“. За подробности – заповядайте в нашия магазин .ЕКО ПРОМОЦИЯТА ВАЖИ ЗА ВСИЧКИ КЛИМАТИЦИСУПЕР ПРОМОЦИЯ:
FUJITSU ASYG-12LLCC на СУПЕР ЦЕНА  1049 лв.
Нов инверторен модел 2015г на FUJITSU ASYA-12LLCC.Той печели нашите клиенти с :
-ниска цена
-отлично качество                                                                                                                             
-енергиен клас А+
-SUPER QUIET режим
-антибактериални и антиалергенни филтри   
                                                                                

Вижте техничиските параметри на модела тук
НОВИТЕ МОДЕЛИ НА DAIKIN СА НА НЕВЕРОЯТНА ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА:

FTXB20C – 795 лв. – технически характеристики тук
FTXB25C – 849 лв. – технически характеристики тук
FTXB35C – 909 лв. – технически характеристики тук
FTXV50AB – 1469 лв. С БЕЗПЛАТЕН МОНТАЖ – технически характеристики тук
FTXV60AB – 1619 лв. С БЕЗПЛАТЕН МОНТАЖ – технически характеристики тук

TOSHIBA RAS-137SKV-E5 НА СУПЕР ЦЕНА.
ИКОНОМИЧНИЯТ СУПЕР ТИХ МОДЕЛ НА TOSHIBA Е НА НОВА ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА
ОТ 1199 ЛВ С ДДС И МОНТАЖ.ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА МОДЕЛА ЧЕТЕТЕ ТУК

Поскъпването на долара ще се отрази върху климатиците и дребната техника,която се доставя с директни договори от Китай.
Това съобщиха големите вносители у нас.
Поскъпването до 10% на битовата техника и електроника,ще се отрази чак през лятото и то ако се задържи сегашния курс на долара.Високия курс на долара се отразява най-много на дребната електроника и техника,тъй като тя изцяло се внася с контейнери от Азия и Китай и при нея 10-процентното поскъпване е възможно да стане веднага.Вносителите са категорични,че ако спадът на еврото спрямо долара се запази и през 2015 година  това поскъпване ще се отрази и на битовата техника.Това означава поскъпване на смартфони,лаптопи,телевизори и и други популярни стоки към края на лятото.
Според международните анализатори причините за слабото евро са прогнозите за навлизане на европейската икономика в дефлация, както и политическата несигурност в Гърция, която подклажда спекулациите, че страната може да излезе от еврозоната.
Промоция за климатиците серия EF  на MITSUBISHI ELECTRIC:За всеки закупен климатизатор с монтаж от серията EF  на MITSUBISHI ELECTRIC получавате подарък
японски фотопринтер MITSUBISHI ELECTRIC.