Апартаментът е продаден, но кажете какво търсите

1
Добави коментар
Manahov
Manahov

« Обратно в статии
Апартаментът е продаден, но кажете какво търсите

 ….с тази реплика започва първият контакт с някой агенции за имоти от Варна. Някой купувачи си задават логичният въпрос: „Това да не е хранителна стока, че да свърши за един ден?“

 

 

 

Други купувачи на имоти си казват: „Ето знаех си, че този апартамент си струваше..“ и с охота захапват въдицата на брокера, който ги успокоява, че едва ли не още днес ще осигури друг, подобен имот. Брокерът е хвърлил мрежата и охотно записва име и телефон на замечталия се купувач.

 

Бизнесът с имоти от години се разорава с всякакви методи. Интернет е пълен с обяви и купувача започва да се чувства цар. Започва да да си мисли, че изборът е огромен и стресът, предизвикан от разпродадените имоти се оказва изненадващ. Уж имотът е продаден, а на следващият ден отново си стои в съответния сайт. 

 

Купувачът вече се е усетил, че обявата е била просто примамка, но вече си е дал името и телефона и брокерът само това чака:

Започва да звъни и да прдлага имоти, които купувачът въобще не е задал като предварителни параметри, но е късно – шефът е казал на брокера, че еди кой си апартамент трябва да се продаде незабавно и всичко друго няма значение – продавачътдава 10% комисионна, нищо лично 🙂

 

Ивайло Манахов

Гласувай за статията Имот Днес – Порталът за имоти Варна

« Обратно в статии