Складове под наем

1
Добави коментар
Andrew_Burnazov
Andrew_Burnazov

Складови и производствени помещения в гр. София

BLCS предлага първокласни складове под наем, които са локализирани в широкия център на гр. София.

Складовата база е построена през 2010 година от водещи строителни компании с дългогодишен опит, а за построяването й са използвани само висококачествени материали. Конструкцията на складовете е метална, стените и покривите разполагат с термопанели METECNO, чиято дебелината е 6 cm. Върху подът на складовите помещения е положен шлайфан бетон, а вратите, чийто размер е 4000 х 4125 mm са произведени от HOERMANN и разполагат с вградена пешеходна врата.

Общата площ на складовете под наем е 13 000 квадратни метра, а височината на складовите помещения е 8 метра. Според нуждите на клиента е възможно помещенията да бъдат разделени от 150 кв. м. до 5 000 кв. м. На разположение са 200 паркоместа за удобството на Вас и Вашите клиенти, както и пълен TIR достъп, и разбира се TIR паркинг.

Благодарение на внимателно подбраните компоненти, които описахме по-горе BLCS дава възможност както за изграждането на стелажна система във всеки един от складовете под наем, така и за развиване на производствена дейност.

Вашите стоки, персонал и оборудване ще бъдат винаги защитени от пожар благодарение на спринклерна пожарогасителна инсталация и сигнално охранителна система. Освен това всички складове под наем са под денонощна охрана и видеонаблюдение, за да гарантират сигурност и спокойствие за Вашия бизнес.

BLCS може да Ви предложи както перфектни складове под наем, така и офис помещения и търговски обекти под наем. В допълнение предлагаме и широк спектър от услуги, които отговарят на нуждите на Вашия бизнес.