15 Предимства на велосипеда – First Online Solutions България

3
Добави коментар

Оптималното превозно средство

Използването на велосипед е много по-бързо от предвижването с автомобил или обществен транспорт в натоварена градска среда, много по-удобно е и оптимизира безценното ни време. Поради тези причини, това е и перфектният начин да ходим на работа или на разходка, разбира се, ако времето го позволява. Осъзнали предимствата и необходимостта от този вид транспорт, в цял свят използването на велосипед се е превърнало в честа практика на хора от всякаква възраст и с различна професионална реализация.

Всичко зависи от нас…

Въпреки изоставането на България в тази област, поради ниска култура на пътя и липса на добре изградена велосипедна инфраструктура, налице е тенденция за увеличаване на броя велосипедисти в страната, както и повишаване на толерантността към тях. Карането на колело става все по-популярна тема, като редица частни и общински институции не остават безразлични. Изграждат се велоалеи, паркинги, както и стоянки, предоставящи възможност за наемане. За нас, като компания с офиси в сърцето на гр. Варна, е изключително щастие, че все повече наши служители предпочитат този начин на предвижване. Сами може да видите как изглежда нашият велопаркинг.

Колелото ни дава чудесна възможност да направим ежедневието си по-приятно, по-екологично, както и да спестим доста нерви на пътя. Разходите логично са в пъти по-ниски от тези за автомобил, а ползите, убедихте се сами, достатъчно красноречиви, за да предпочетем велосипедния транспорт.

 

Тагове: инициативи