Samsung Electronics представя три нови безжични 360-градусови аудио колони

1
Добави коментар
dimiko
dimiko

София – 26 август 2015 г. – Samsung Electronics Co., Ltd. днес обяви три нови попълнения в своята продуктова линия от безжични 360-градусови аудио колони – моделите R5, R3 и R1, които ще бъдат представени на международното изложение IFA 2015. Ненасочените високоговорители включват нов вграден потребителски интерфейс, както и подобреното Multiroom приложение за смартфони, таблети или смарт часовници.

Моделите R5, R3 и R1 са продължение на много добре приетите и високо оценени колони R7 и R6 от продуктовата линия безжични 360-градусови аудио колони на Samsung. Новите високоговорители предлагат същото високо качество, балансиран звук и дизайн от най-висок клас, което им позволява да се впишат лесно в интериора на всеки дом.

„С тези допълнителни модели предлагаме на пазара нов вид висококачествен звук с изчистен и стилен дизайн, както и още по-интуитивен потребителски интерфейс”, заяви Джурак Чей, старши вицепрезидент на Visual Display Business в Samsung Electronics. „R5, R3 и R1 ще помогнат да се затвърди позицията на Samsung като световен лидер в домашното аудио“.

Звук, който изпълва стаята
Както потребителите, така и медиите по целия свят оцениха високо моделите R7 и R6, наблягайки на това колко чист и ясен е звукът, който може да изпълни всяка стая, благодарение на патентованата от Samsung ring-radiator технология, която е приложена и при новите модели R5, R3 и R1.

Още по-интуитивен интерфейс
Моделите R5, R3 и R1 ексклузивно разполагат и с нови възможности за физически контрол за лесно и интуитивно потребителско изживяване. Потребителите могат да променят силата на звука, да го пускат, да натискат пауза или да избират различен музикален източник само с нежно докосване, натискане или плъзгане по колоната.

Звук, който те следва
Моделите R5, R3 и R1 се свързват с обновеното Multiroom приложение за смартфони и таблети с Android and iOS, правейки възможно лесното споделяне на музика с всички безжично свързани устройства, които са в дома. Освен това, приложението позволява на потребителите лесно да намират и подбират музика, да създават плейлисти и всичко това само от един екран.

Обновеното Samsung Multiroom приложение вече работи и със Samsung Gear S и ще оперира и с предстоящите нови модели смарт часовници на Samsung, благодарение на лесен потребителски интерфейс, който не зависи от смартфона, за да работи.

Функциите на смарт часовника включват незабавен контрол на музикалния плейбек и на силата на звука, както и на плейлистата и търсенето. Потребителите могат да видят на екрана музиката, която се изпълнява в момента и да имат достъп до наличните високоговорители само с лесно плъзгане по екрана на смарт часовника.

Музика онлайн във висока резолюция на всички устройства с Qobuz
Samsung си партнира с Qobuz, онлайн музикална услуга, за да направи нейните онлайн услуги достъпни на аудио устройствата на Samsung. По този начин, потребителите имат достъп до своето любимо аудио съдържание с най-високо качество. Взаимното партньорство е още една демонстрация на ангажимента на Samsung към това да осигурява навсякъде най-доброто изживяване на своите потребители.

Новите модели ще са налични в САЩ и европейските пазари през последното тримесечие на 2015 г. на цени от US $199 до US $399. Повече информация за наличността по региони ще бъде оповестена през следващите месеци.