Стилна саксия за лавандула и подправки – Лилава Джина

1
Добави коментар
gardenshop
gardenshop

Приложение

Лилавата саксия за лавандула намира широко приложение освен в интериора на дома, също така и при аранжирането на балкона. Лилава Джина се поръчва онлайн и от собственици на кафенета с тераси, където най-често се декорират с нея маси за гостите.

Свежият и изчистен дизайн на саксията се предпочита и от служителите на банки, които с удоволствие я поставят на бюрото си заедно с любимата си ароматна лавандула или друг вид подправка!

Лилавият градинарски съд може да бъде използван и за аранжиране върху цветарници. Саксията се стеснява леко към основата си, а това спестява малко място от повърхността, върху която се поставя. За повече подробности относно габаритите на саксията, погледнете в техническите ѝ характеристики. Сравнете посочените размери, с размерите на мястото, където желаете да я поставите.

Освен за отглеждане на различни сортове лавандули, саксията е подходяща и за отглеждане на подправки като мащерка, девесил, магданоз, копър, лайка, босилек – червен и зелен и др. Съчетава се добре и със саксии с други форми, които обаче са матирани и имат същия лилав нюанс.

Технически характеристики

Цвят: Лилав

Размер на отвора: ф 17 см

Височина на саксията: H16 см

Вместимост: Приблизително 2,5 литра почва за цветя.

Общо тегло на продукта: 0,170 кг