Има хора, които мразят всичко

6
Добави коментар
versai
versai

 

Черногледството е типична българска черта. Каквото и да стане, задължително търсим мръсотия.

Четейки материалите на професор Мирослава Кортенска, аз се убедих, че тази жена мрази всичко и всички. Последно оплюваше наред българските актьори и режисьори. Честно, без изключение. А доводите й са повече от абсурдни. Например било лошо Захари Бахаров и Асен Блатечки да участват в реклами. Нарича го печелбарство. Значи според нея да печелиш пари е лошо. Та това е върхът на тъпотията, запазена марка точно на най-алчните хора. Те винаги се възмущават от онова, което най-неудържимо ги вълнува.

Според Кортенска щом Бахаров е говорител на лотарията, значи трябва да забрави ролите си по разни сериали и холивудски продукции. Що за безумие? Все едно да обясняваш на Робърт де Ниро, че негов дълг е да играе само положителни роли, тъй като хората не го разпознавали в отрицателните. Кортенска дали е чувала за професионализъм, т.е. добрият актьор може да изиграе всичко, именно защото е добър.

Усмивката на Бахаров било фалшива. Айде, бе! За мен той е един от най-добрите ни актьори. Но според Кортенска не можел да играе в театрални постановки, тъй като вече е участвал в телевизионни реклами. Никаква логика.

Всъщност какво ли харесва Кортенска? Явно обича тъпото и скучно, гарнирано с лицемерие пуританство. Според нея ценното не носи пари, защото тогава ставало печелбарство. Егати “ценното”, щом не носи пари! Омразата на Мирослава Кортенска е в доста широки граници. Ако изобщо има граници. Тя ненавижда и красивите жени, затова не пропуска да наплюе чалгата и Пайнер.

Какво да ви кажа! Мен лично не ме друса мнението на тази жена. Тя явно би одобрила само грозното, безинтересното, безвкусното. Не, не ме вълнува мнението на черногледците. Чета материалите на Мирослава Кортенска, за да разбера от какво се оплаква този път. После се смея от сърце. Понякога ми е жал за нея, защото явно е сляпа за красивото. Не искам да знам колко скучен и сив е животът й.

 

Like this:

Like Loading…

This entry was posted on August 30, 2015, 7:37 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through RSS 2.0.

You can leave a response, or trackback from your own site.