Omron МикроЕЪР NE-U22 ултразвуков инхалатор

1
Добави коментар
stenlie78
stenlie78

Omron МикроЕЪР NE-U22 Инхалатор / OMRON MicroAIR NE-U22 Nebuliser е портативен ултразвуков инхалатор за хора с респираторни заболявания (астма, хроничен бронхит и др.) който може да влезе безпроблемно във всеки джоб и ръчна чанта. Работи около 8 дни (при ползване 30 min дневно) само с 2 АА батерии. Може да работи и с адаптер, който се поръчва отделно в края на този текст. С опростена функционалност с един бутон разпрашаването започва незабавно след натискане на бутона. С Micro AIR медикаментът Ви е винаги под ръка, където и да ходите, каквото и да правите. Най-малкият и лек ултразвуков инхалатор на OMRON. Теглото му е само 97 g. Новаторска технология с вибрираща мембрана (Vibrating Mesh Technology – V.M.T.). Уредът е безшумен. Конструкцията му позволява да работи под всякакъв ъгъл или дори в хоризонтално положение. Това позволява извършване на инхалации дори по време на сън. Не е необходима предварителна подготовка преди работа. Ефективно работи дори при малък обем на лекарственото вещество – 0.5 ml.Минимален остатъчен обем лекарство – 0.1 ml. 4 часа работа с един комплект от 2 АА батерии. Управление с един бутон на двата режима на работа (Автоматичен с непрекъсната работа и ръчен даващ възможност за синхронизиране на дишането с работата на уреда за икономия на лекарство). Лесен за почистване и дезинфекция. 

Чанта за съхранение

В комплекта са включени: уреда, детска маска, маска за възрастни, батерии, упътване на български език и гаранционна карта

Уредът идва с 3-годишна гаранция от производителя.

Характеристики и ползи

В MikroAir U – 22 , аерозола се образува, чрез преминаване на течния медикамент през малки отвори на разработеното наскоро сито от метална сплав. Това се осъществява от титанов вибратор, който вибрира с висока честота. Тази уникална технология притежава следните характеристики и ползи:

Наистина портативен уред, който може да се помести в дамска чанта или куфарче. С действие до 4 часа само с 2 батерии АА, вашето лекарство е винаги с вас, където и да отидете и каквото и да правите.

Инхалациите са възможни под различни ъгли. Този уред ви дава възможност за инхалации под различни ъгли, без промяна в качеството на пулверизацията. Поради това този уред може да бъде използван дори и докато сте в леглото и/или употребяван за бебета/деца, които се придържат от човека, който се грижи за тях.

Безшумно функциониране. Безшумното функциониране на този уред позволява дискретната му употреба. Без силни плашещи шумове, което позволява употреба дори и когато детето е заспало.

Уредът е лесен за употреба – с натискане на един бутон.

Съвместимост с голям брой медикаменти.

Ниска степен на похабяване на медикамента.

Спецификация:

Име на продукта:Електронен инхалатор Модел:NE –U22Източник на захранване:3 VDC (две алкални батерии тип АА/ LR 62.4 VDC (две никлел метал хидратни акумулаторни батерии)Адаптер за постоянен ток (по избор) 230 VAC, 50 HzКонсумирана мощност:Приблизително 1.5 WУлтразвукова честота:Приблизително 180 KHzНиво на пулверизация:0.4 , 0.5 ml на минутаРазмер на пулверизираните частици:Приблизително 5 μmОбем на въздуха:Максимум 7мл.Количество на охлаждаща вода:Приблизително 375 мл.Вместимост на чашата за медикаменти:Приблизително 150 мл. (минимум 5 мл.)Остатъчен обем Приблизително 0.1 мл.Външни размери:Приблизително 38х104х51Тегло на основния модул:Приблизително 97 г.Дълготрайност на батериите:Приблизително 8 дни (30 минути всеки ден)Условия за експлоатация: 10оС до 40оС 30-80 %Rh

Съдържание на опаковката: капак на основния модул, основен модул, контейнер за медикаменти, подложка на ситото, адаптер за маска, мундщук, гъвкава маска за деца, гъвкава маска за възрастни, 2 батерии (АА/ LR 6), наръчник за експлоатация,гаранционна карта, мек калъф)

Поръчайте този модел  Omron МикроЕЪР NE-U22 ултразвуков инхалатор директно по телефон или като следвате стъпките за поръчка. Екипът на FashionStore.BG Ви очаква!