Няма нищо хубаво в един военен парад

4
Добави коментар
versai
versai

Всяка година на 9 май руснаците нагледно покзват какво е полюция, организирайки поредния военен парад. Забележете: военен, а не мирен! Да честваш такива неща, означава да поддържаш идеята за войната. После не се чудете като затракат оръжията. Народи като руския за доказали, че обичат кръвопролитията.

Руснаците нямат с какво друго да се похвалят, освен с войните, но това не намалява негативния и пагубен ефект от честването на най-кървавия световен конфликт. Ама те си го обичат.

Според вас поради каква причина Русия е държавата с най-голяма територия? Защото най-много са откраднали, воювайки с който им падне. Ако смятате, че да крадеш чужда територия, нападайки чужди държави, е похвално, значи мястото ви е при психиатъра.

Разпасаните братушки били многострадален народ! Смущаваща глупост като се има предвид, че идва от Кеворк Кеворкян. Е, да, той е направил кариера преди 1989г, което доказва солидните му връзки с БКП и обяснява любовта му към Русия, но все пак не можеш да обявиш агресора в цяла серия войни като “многострадален”. Руснаците са причинили много страдания, заграбвайки чужди земи, затова са държавата с най-голяма територия. Ако ги попитате, и днес ще ви кажат, че бившите съветски републики всъщност са техни земи. По аналогичен начин могат да обявят и цялата планета Земя за руска. Тотално са изкрейзили.

Как се постига? Да не мислите, че е станало, галейки поробените народи с перце? Именно руснаците са причинявали страдания на другите. Включително по време на Втората световна война – известни са чудовищните зверства на пияните солдати спрямо цивилното население от България до Германия. Точно пък те били многстрадални!

Описвайки с възхищение “пазенето на памет” в Москва, Кеворк Кеворкян споменава горд баща, който вози сина си в количка с формата на танк. Г-н Кеворкян, не мислите ли, че е перверзно детска количка да изглежда така? Нима е нормално децата още от малки да свикват с мисълта за войната и дори да я харесват? Ако да, кое ще ги спре да започнат истинска война някой ден? На кое по-точно трябва да се възхищаваме?

Like this:

Like Зареждане…

Related