Хамалски услуги София от Хамали Престо

3
Добави коментар
hitarpetar79
hitarpetar79

Преместване на Офис в София

Търсите подходяща фирма за преместването на вашия офис в София? Значи сте попаднали на точното място. Ние от Хамали Престо можем да Ви предложим бързо и качествено пренасяне и транспортиране на вашето офис обзавеждане в София на съвсем приемливи цени.

Каква е обичайна практика при пренасяне на офис?

Като за начало може да ни се обадите или пишете, като обобщите на кратко от какво имате нужда. На първо място ние искаме да знаем дали желаете само превоз или комплексна услуга по преместване на вашето имущество с хамали, транспорт, де-монтаж и опаковане на мебели.

На второ място ние е необходимо да разберем какво е приблизителното количество на мебелите -(вещите), има ли в сградата асансьор, от кой етаж ще се свалят, на кой етаж ще се качват, ще имате ли нужда от разглобяване, опаковане и обратно сглобяване на мебелите при нанасянето в новия офис.

Когато вече знаем повече подробности можем да ви дадем ориентировъчна цена за услугата още по телефона и да Ви предложим безплатен оглед на място при който ще направим списък на вещите, ще уточним всички други особености и ще ви изготвим оферта с крайна цена.

В случаите когато имате по-малко предмети за преместване и не се налага де-монтаж на мебелите, не е необходимо да се прави оглед и можем да Ви дадем крайна цена за цялостна услуга – хамали + транспорт и по телефона.

Ние от Хамали Престо сме изключително гъвкави в предлагането на отделни услуги и формирането на цените.Също така можем да Ви предложим вариант заплащане на час при следните тарифи:

Хамали – 12 лв./час на човек и транспорт – 25 лв.час като заплащате съответно по 48 лв. на час за двама хамали с включен транспорт в рамките на София и околностите. Тази оферта е подходяща в случаите когато имате повече от една точка на товарене или разтоварване и е трудно де се определи фиксирана цена за вашето преместване.

Ние от Хамали Престо разполагаме със необходимия опит и ресурс за преместване на имущество от всякакъв мащаб. На ваше разположение са екип от опитни хамали, товарни бусове с обем от 12 до 20 куб.м. и при необходимост камион – закрит фургон с падащ борд с обем – 30 м3.

Разполагаме със собствени консумативи и инвентар за преместване като: кашони с различен размер, опаковъчни материали (тиксо, стреч и пукащо фолио), транспортни колички, изолационни материали за безопасно транспортиране и притегателни колани за укрепване на предметите в товарното помещение.

В наше лице ще намерите коректен партньор и екип от професионалисти с повече от 8 години практика в бранша, който напълно ще оправдае и дори надмине вашите очаквания за качество и цена.