Актуално – Спеш Кеш – магазин за пари – Бързи кредити, Кредити онлайн, Заеми, Кредитни карти и Автокаско

1
Добави коментар
deyan.petkin
deyan.petkin

Имате спешна нужда от пари, а нямате работа, официални доходи или сте с лоша кредитна история, Спеш Кеш ще ви помогне – тук може да се възползвате от различни финансови продукти и услуги.  Забравете за банките и другите финансови институции, Спеш Кеш е вашият магазин за пари винаги, когато имате нужда от финансова подкрепа. Спеш Кеш е вашият личен финансов съветник, който ви предоставя финансови услуги бързо, лесно и удобно.

Ако пазарувате често на ПОС терминали в магазините, може да вземете международна кредитна карта Visa. Дори да ви потрябват пари в брой, веднага може да изтеглите напълно безплатно от всеки банкомат в цялата страна. Ако пък ви трябва по-голяма сума, може да кандидатствате за кредит при максимално улеснена процедура и гарантирана бързина. Освен на място в магазина, може да кандидатстване за кредит или кредитна карта и онлайн, без да се налага да ставате от компютъра си и да излизате от дома или офиса си.
Спеш Кеш предлага финансиране на физически и юридически лица и посредством ипотека или залог на ценни вещи. Тези продукти са без ограничение в сумите, като може да ви бъде отпуснат дори и 1 000 000 лв. И това не е всичко….може да изтеглите необходимата ви сума само в рамките на едно денонощие.
Спеш Кеш – вашият магазин за пари ви очаква!
Посетете го на адрес: гр. София, бул. Мария Луиза № 54A; обадете се на тел.: +359 882 431 764 или пишете на: [email protected] .
www.speshcash.bg