Скандалните тоалети на Майли Сайръс

1
Добави коментар
nelita2
nelita2

И после се чудим защо абитуриентките се обличат така… Ами вземат пример от Хана Монтана! Майли Сайръс отдавна е загърбила имиджа на добро момиче, а тазгодишният й ангажимент като водеща

И после се чудим защо абитуриентките се обличат така… Ами вземат пример от Хана Монтана!

Майли Сайръс отдавна е загърбила имиджа на добро момиче, а тазгодишният й ангажимент като водеща на видеонаградите на MTV й даде възможност отново да се прояви в скандална светлина и да смени 10 различни тоалета в хода на вечерта – кой от кой по-екстравагантен.

Някогашната тийн звезда на „Дисни“, която се изживява като новата Мадона, пристигна на червения килим в оскъден сребрист тоалет „Версаче“, състоящ се от… тиранти и ботуши над коляното.

После размаха средни пръсти в дълъг розов панталон, отново с подобие на сутиен, и позира заедно с носителя на „Оскар“ Джаред Лето в напълно прозрачна минирокля, като върху най-стратегическите места носеше подобия на разноцветни хапчета (или бонбонки M&Ms).

Майли Саъръс и Джаред Лето на наградите на MTV за видеоклипове 2015

При едно включване в ефир по време на преобличане публиката в залата видя дори вторичните й полови белези.

Виж още: Майли Сайръс се чувства като 15-годишно момче

Тези дни тя се разголи напълно и в сп. „Интервю„, което цензурира зърната й върху корицата, но не и актовата фотосесия на вътрешните си страници, заснета по интернет от Мерт Алас.

Септемврийският брой е посветен на „Инстаграм“ знаменитостите и най-влиятелните личности в интернет, а на останалите корици са селфитата на Зейн Малик (екс-One Direction), Виктория Бекъм, Мадона, Селена Гомес, Дженифър Лопес и, естествено, Ким Кардашиян.

Септемврийските корици на сп. „Интервю“: Ким Кардашиян, Зейн Малик, Селена Гомес, Майли Сайръс, Мадона, Дженифър Лопес, фотографа Мерт Алас и Виктория Бекъм