Слушалки Beats by Dre PowerBeats 2 Wireless by Lebron James, Wireless, тип тапа

1
Добави коментар
AltechLtd
AltechLtd

Слушалки Beats by Dre PowerBeats 2 Wireless by Lebron James, Wireless, Червен (20396), тип тап

Както всеки продукт, излезнал от бранд екипа на щатската НБА звезда Lebron James, и тези слушалки не правят излкючение в качеството и уникалността си.

Beats by Dre PowerBeats 2 Wireless са тапи са тапи за уши от най-високия клас аудио продукти. Модерният дивайс се отличава с изключителен и лесно разпознаваем дизайн, характерен за цялата продукова гама на Beats Electronics, като не щади дозата си уникалност, присъща на бранда на Lebron James.

Изцяло новият дизайн на слушалките, създадени за спортисти, се отличава с лекотата на използваните материали, тяхната издръжливост и най-вече – качеството на възпроиведения звук. Архитектурата на слушалките следва плавно формите на ушната мида, предвиждайки употребата им от активно спортуващи хора. Ергономичният дизайн осигурява идеално пасване, а иновативното закрепване гарантира сигурност. Новото при тези слушалки е техният водоустойчив дизайн. Неприятни смущения, предизвикани от вода, пот и др. са абсолютно елиминирани. Стандартът, покрит с този челиндж, е IPX4.