Стилно цветно настроение с чанти Pierre Cardin и FashionUp!

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Колкото повече приближава края на любимото ни лято, толкова повече не ни се иска да се разделяме с красивите ярки цветове, които то толкова щедро ни предоставя. Сега сме още по-пленени от нежните нюанси на синьо, жълто, оранжево, червено, зелено, розово. Именно затова днес решихме да ви представим една страхотна селекция от чанти на луксозния моден бранд Pierre Cardin, която онлайн магазина FashionUp.com предоставя на страхотни цени. Моделите достигат над -70% намаление от оригиналната цена. Невероятно, нали?

Дизайните и цветовете са точно толкова разнообразни, колкото са и дамските характери и предпочитания. Ние се погрижихме да подберем модели, в които всяка от вас ще открие перфектния аксесоар и любимо допълнение към гардероба и стила си! По този начин може лесно да превърнете дамската си чанта в основен акцент на визията си като изберете по-семпъл тоалет. Така може да бъдете сигурни, че всички ще забележат новата ви придобивка.

Още нещо много важно за всички работещи момичета! Както и сами ще видите, дизайна на повечето чанти от Pierre Cardin е обемен и удобен, което означава, че вътре спокойно ще може да побирате всички нужни за ежедневието неща, без да се притеснявате, че ще трябва да оставите нещо вкъщи. По-малките модели пък са чудесни за следобедна разходка или излизане вечер, когато всичко нужно са само ключове, телефон, пари и малко грим.

Можете да бъдете уверени във високото качеството и издръжливост на аксесоарите, защото Pierre Cardin е френски моден бранд с дълга история и отдавна утвърдено име. Безплатната доставка и бързо време на пристигане на поръчката ви са допълнителен стимул да си направите един страхотен подарък, който ще бъде добре дошло допълнение и към есенния ви гардероб, където ще внесе цвят и усмивки.

Днес подбрахме за вас любимите си модели от FashionUp и Pierre Cardin, но вие може да разгледате всички артикули точно ТУК!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева