Къщата на семейство Флинтстоун

1
Добави коментар
nelita2
nelita2

„Къщата на семейство Флинтстоун“ е обявена за продан в US щата Калифорния. Имотът с площ 220 кв. метра се намира на възвишение край Сан Франциско и се вижда от 280-а

„Къщата на семейство Флинтстоун“ е обявена за продан в US щата Калифорния. Имотът с площ 220 кв. метра се намира на възвишение край Сан Франциско и се вижда от 280-а магистрала. Разполага с три спални и две тоалетни, а цената е 4,2 млн. долара, пише в. „Ю Ес Ей тудей“, цитиран от Bulevard.bg.

Ексцентричната постройка е проектирана от архитекта Уилям Никълсън и е издигната по експериментална технология през 1976 г.

Освен че напомня дома на анимационното семейсто от Каменната ера, сградата е наричана и „Къщата на Татко Барба“ – герой от друг популярен рисуван сериал, за барбароните.

Досегашната собственичка е живяла там в продължение на 19 години, но предпочита да запази анонимност. От интериора може да съдите, че е обичала това място, обяснява агентът по продажбата.

Интериорът на къщата на сем. Флинтстоун край Сан Франциско. Снимки: Фейсбук / Judy Meuschke-San Francisco and Peninsula Realtor