Д-р Николай Георгиев е извънземен от Меркурий! Видео!

2
Добави коментар
jim.parashkevov
jim.parashkevov

Прочутият пластичен хирург д-р Николай Георгиев, успешно се превъплъти в меркурианец в култовия вече сериал „Бай Кольо – Марсианеца“. Режисьорът и автор на поредицата Jim Parashkevov призна, че е впечатлен от актьорските умения на доктора, който според него притежава природен талант.

Да припомним, че сериалът, който се снима предимно с незрящи или слабовиждащи актьори и без каквото и да е финансиране, до момента са подкрепили с безвъзмезното си участие български знаменитости като Устата, Калин Сърменов, Орхан Мурад, Тома Спространов и естествено д-р Георгиев, който се включва в най-новата четвърта серия в ролята на извънземен, представящ се за български пластичен хирург.

Parashkevov сподели, че ще е вечно признателен на тези родни ВИП личности , които отделят част от ценното си време за да подпомогнат каузата му, която е популяризирането в широката общественост на непознатия живот, способностите и талантите на незрящите и естествено на посланието, че в крайна сметка, всикчки сме равностойни в този живот.

Тези хора, тези гостуващи звезди са ярък пример за доброта и човечност и пораждат искрица надежда в нашето сиво и студено ежедневие, твърди младият режисьор, който е амбициран и решен, чрез творчеството си да се бори за да промени живота на незрящите към едно по-добро социално и не само бъдеще.